D. K. I.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Példaértékű hölgyet ismertem meg I. személyében, mert nyugdíjas kora ellenére, elszántan csinálta végig a programot. Legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a betegségére szedett gyógyszerek mellékhatásaként rárakodott súlyfeleslegtől megszabaduljon, ezáltal javítson mindennapi közérzetén, mozgásán, fittségén.

A program alatt 7 kg-tól és 58 cm-től szabadult meg!  Már az első hét után megszűnt a felfúvódása, szépen lassan a székrekedése is. Sokkal jobban érezte magát a testében, búcsút intett a fáradtság érzetének, nőtt az energia szintje, könnyebben ment a hajolgatás és a mozgás is. Olyannyira, hogy elkezdett napi 14km-t kerékpározni.

Így ír ő a 12 hét alatt tapasztaltakról:

„Sikerrel könyvelem el, hogy 7 kilótól szabadultam meg.  A pajzsmirigy alulműködésem miatt az emésztésem lelassult, ezért rettenetes szorulásom volt, amit a 3 hónap alatt sikerült rendbe tennem. Már 1 hónap múltán sokkal jobban voltam. Megmutatta a program, hogy hogyan éljek egészségesen úgy, hogy finomakat eszek.

A Testszerviz előtt legalább ötször próbálkoztam már - más módszerrel -, de sajnos azokkal nem sikerült tartós eredményt elérnem. Ami lement, az vissza is jött, nem sikerül lefogynom. Nagyon örülök, hogy végig csináltam a 3 hónapot, mindenkinek ajánlani tudom, vágjon bele minél előbb! A tanácsadómmal, Tihanyi Judittal, nagyon meg vagyok elégedve. Rendszeresen tanácsaival és receptjeivel sikerült, tökéletesítenem, hogy mit egyek és arra, hogyan fog a szervezetem reagálni. „

Szeretnéd te is elérni a legjobb fizikai állapotod? Eldöntötted, hogy változtatsz az életeden? Töltsd ki a tesztet vagy keress telefonon (06-30-9303345) és jelentkezz egy ingyenes konzultációra:

www.testszerviz.hu/eletminoseg-teszt/aff/tihanyijudit

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ilona is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás