D. Zsuzsa

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszerviz tesztet 2015 év végén töltöttem ki. Elsősorban a testsúlynövekedés miatt éreztem úgy, hogy valami újat kellene kipróbálni, de megjelöltem az anyagcsere lassúságát, az állandó energiahiányos állapotot is.

A túlsúly gyerekkoromtól problémát okozott, először 18 évesen fogyókúráztam, aztán a húszas, harmincas, negyvenes éveimben újra, legutóbb 6 éve, 50 évesen adtam le 10 kg-ot. Az utóbbi két évtizedben mát tudatosabb voltam, elkezdtem gyalogolni, rájöttem, hogy fontos étkezés a reggeli, finomított szénhidrátot nem fogyasztottam együtt fehérjével. A zöldségeket, gyümölcsöket mindig szerettem, jelentős mennyiséget fogyasztottam belőlük.

A laboreredményeim rendben voltak, egészségügyi problémáim nem voltak, de a napok zömét olyan lelassult állapotban töltöttem. Az első beszélgetés után még úgy gondoltam, ahogy eddig is, most is elérem, hogy az a + 2 kg eltűnjön. Igaz, 2016 tavaszán sikerült is, de ősszel a 2 kg-ból 4 lett. Az állandó fáradtság is egyre jobban zavart, bár azt gondoltam, az életkorral együtt jár ez is.

Ugyanakkor nem szeretem feladni, hogy elérjem, amit fontosnak tartok, és a jó egészségi állapot, kondíció kitüntetetten az, és valljuk be, hiú is vagyok valamelyest, ezért idén januárban belevágtam…

Ha végiggondolom, mit nyertem a programmal: először is tudást, és önbizalmat, hogy működni fog…

Aztán a 4kg eltűnt, bár túlzás lenne azt mondani, hogy csak úgy leolvadt! Igaz, nem is kellett olyan szigorúnak lenni magamhoz, de néha kicsit lassúnak éreztem a súlycsökkenést. Viszont az anyagcsere egyértelműen gyorsabb lett, és az energiaszintem egészen különlegesen magas! Egy hétig tesztelhettem, hogy mennyire bírom a gyaloglást, napi nyolc-kilenc órát róttam egy nagyváros utcáit, de másnap sosem gondoltam arra, hogy nem megy tovább, sőt egyre jobban belejöttem!

Sosem gondoltam arra, hogy megérlelődik bennem a vágy a rendszeres mozgásra, most nagyon mocorog bennem a gondolat, sőt óvatosan elkezdtem a kocogást!

Köszönöm Széplábi Évának és Töreki Tamásnak a bíztatást, a jó hangulatú konzultációkat, azt, hogy segítettek megszerezni olyan ismereteket, amelyek szükségesek, hogy a lehető legtovább aktív, egészséges és derűs maradhassak a családom és magam örömére!

A fizikai jó közérzeten túl a program nem elhanyagolható „mellékhatása”, hogy szellemileg és lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok!

Remélem, mindez sokakat ösztönöz, hogy érdemes belevágni! Ha teheted, minél fiatalabban, de sosem késő!

D. Zsuzsanna


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket