D.Károly :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Honnan is kezdjem történetem?

Én 30 éves korom óta küzdök a folyamatosan felrakódó kilókkal.

Azóta csak gyenge próbálkozásaim voltak, a fogyókúra vége mindig pár plusz kiló lett, de tudtam, az élet fog még egy nagy esélyt adni. Sportolok heti 3-szor, de ez nálam önmagában kevés a fittséghez.

Egyszer hallottam egy bölcsességet, mely az óta is itt cseng a fülemben: A sport 30 %-kal, a megfelelő étkezés, életvitel 70 %-kal járul hozzá az egészséghez. Ez nagyon elgondolkodtatott. De hogy is kezdjek hozzá?

Abban biztos voltam, hogy a számomra megfelelő megoldás nem egy, a reklámokban fellelhető csodaszer lesz, amit csak be kell vennem, és máris fitt leszek.

Azt is tudtam, hogy nem vagyok olyan erős alkat, hogy egy szimpla elhatározás alapján, saját magam felügyelve alakítsam át az életem, egy interneten olvasható kúra alapján.

Az irány jó, de hiányzott egy védőangyal, aki fejemre koppint, ha az egészségemnek rosszat teszek, és segít utána helyrehozni azt.

Egy véletlen folytán, ismerős által rátaláltam erre a helyre, és rögtön éreztem: ez az, amit én keresek.

Marával telefonos egyeztetés közben rájöttem, ez nem olcsó, és nem lesz küzdelemtől mentes, de az életmódváltásnak ára van, így belevágtam. Az elején nehéz volt, hisz 44 év megszokásait kellett feladni egy egészségesebb élet reményében.

Az első pár hétben előfordult párszor, hogy egy kisüveg kóláért áruba bocsájtottam volna az ingemet is, de sokszor büszkén írtam meg Marának, hogy sikerült megmentenem.

Nem tagadom, olyan is előfordult ez idő tájt, hogy elvesztettem az összes ruhám, (hogy ugyanazzal a képpel éljek) de Mara megbocsájtóan mindig elnavigált a legközelebbi boltig.

A hónapok alatt megtanítottak kiismerni a szervezetem, figyelni arra, mire van szüksége, és mi az, ami felesleges.

Egyre büszkébb lettem magamra, arra, ahogy éreztem magam, és persze a mérleg is igazolt ebben.

A program végeztével, sokkal fittebbnek érzem magam, ami a sportpályán egyértelműen mérhető is.

Mellékhatásként 15 kg. súlyfeleslegtől szabadultam meg, de ennél sokkal fontosabb, hogy ezzel együtt pár zavaró problémától is. Bár a programnak már vége, sikerült belém plántálni egy olyan életmódot, mely egy sokkal egészségesebb életvitelt ad. Minden forintot, minden küzdelemmel teli percet megért.

Itt szeretnék köszönetet mondani feleségemnek, Helgának, aki a kezdeti kétkedések után teljes mellszélességgel támogatott az étkezéseim átalakításában. Mindig szem előtt tartotta már a vásárláskor is a megváltozott igényeimet, nem kevésbé támogatott a főzés során is. Ebben partnerek voltak gyermekeim, és a nagyszülők is. Nélkülük nem ment volna, úgy érzem.

Köszönet nektek, és főként neked Mara.

Azóta is, ha olyat teszek, látlak magam felett kecsesen lebegni, hamiskás vigyorral, ahogy integetsz: Ejnye-ejnye. Megbocsájtok, de tudd mikor elég, és legyen terved, hogy szerzed vissza azt a ruhadarabot...

Károly


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Károly is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket