Detti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hogy mit adott nekem a Testszerviz?

Sok diétát, fogyókúrát próbáltam ki az elmúlt évek során, melyek több-kevesebb sikerrel mindig eredményeztek súlycsökkenést. De ahogy a kilók mentek, úgy is kúsztak vissza rám kivétel nélkül.

Ekkor döntöttem életmódváltás mellett. 4 évvel ezelőtt! Az alapanyagokat kicseréltem a konyhámban s elindultam egy egészségesebb élet felé. Onnantól kezdett foglalkoztatni minden olyan módszer, program, mozgásforma mely hozzá segíthet testi-lelki egészségem megőrzéséhez, fenntartásához.

A "Testszerviz" programra a közösségi oldalon figyeltem fel, rögtön kitöltöttem a tesztet s vártam mi az az új, mi az a más, amit ettől kapni fogok.

Már az első találkozás Katival meghatározó volt. A személye, szakmai tudása, felkészültsége, széles látóköre bizonyossá tette, itt valami történni fog velem.

Jelentős túlsúllyal nem rendelkeztem, de azért volt mit megreformálni, kijavítani az étkezéseimen. Majd a heti találkozásaink során mindkettőnk számára kiderült súlytöbbletem oka lelki tényezőkben rejlik.

A 3 hónap alatt sírtam, nevettem, jókat ettem, "bűnöztem", miközben megszabadultam néhány kilótól, centitől, lelki terhektől, bánattól, fájdalomtól, önostorozástól.

Bár az étkezéseimbe még most is becsúszik egy-egy nem oda illő nap, hét, már tudom, hogy javítsam ki, hogy SZERVIZELJEM A TESTEM!

És ami a legfontosabb! Ez idő alatt megtanultam MERNI! Merni kimondani, merni megbocsájtani, merni szeretni, merni ÉLNI!

Köszönöm a Testszerviznek, köszönöm Kőrösi Katinak a segítséget, útmutatást, törődést s azt, hogy mindig mellettem állt, ha csüggedni látott s segített a mélypontok átlendülésén!

S most VÉGRE, sok év után, valóban elindultam egy új úton! Egy olyan úton mely álmokkal, célokkal van teli s melynek megvalósítása már az én feladatom! Köszönöm!

Detti, Mosonmagyaróvár

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Detti is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket