Dr. K. Éva

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Orvosként a Testszerviz Programban

Egy szép és igaz történet testi-lelki átalakulásról, kibontakozásról

Éva jelenleg is orvosként gyakorolja a hivatását. Nagy szeretettel fordul a páciensei felé.

Amikor találkoztunk a kimerülés jeleit láttam rajta. Folyamatosan „szolgált” hol a munkában, hol anyaként, feleségként. Sokszor szakmai továbbképzéseken töltötte a magára fordítható időt. Nem evett rendszeresen, inni sokszor elfelejtett, éjszaka sokáig fent maradt az adminisztratív munkái miatt. Keveset és felszínesen aludt. Mozgásra egyáltalán nem jutott ideje. A teste és a lelke is megsínylette ezt a hosszú évek óta fennálló életformát. 154 cm magasságához a 70 kg testsúlya túlsúlyt jelentett. Kis gombóc volt a megjelenése. Korábban energikus és vidám gombóc, amikor mi találkoztunk, akkor sírós, reménytelen, fáradt és önmagát elvesztett gombóc tele jó szándékkal mások felé. A saját igényeiről évek óta teljesen megfelejtkezett. Ebből az alaphelyzetből rugaszkodtunk neki a Testszerviz programjának, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy 10 kilót lefogyjon, és újra életteli és energikus legyen. Vágyott arra, hogy jobban aludjon, és kipihentebb legyen reggelente. Érezte, hogy valahol elveszítette valódi önmagát. Gyönyörűen fogalmazta meg a célját:Szeretnék “templomot” építeni a lelkemnek, szellememnek.” A testére gondolt. Arra, hogy megérdemelné a gondoskodást, és a jobb állapotot.

Éva tudatosan haladt a a kitűzött célja felé. Változtatni akart. Sok utazása átszínezte ugyan a rendszerbe állás, a támogató táplálkozás és értelmes mennyiségű testmozgás kialakuló egységét, de haladt előre. Nem torpant meg.  A heti konzultációinkra mindig újabb örömmel és felismeréssel érkezett. A teste hétről-hétre egyre hálásabb volt az önmagára fordított gondoskodásért. Egyre ragyogóbb lett a korábban fénytelen tekintete. Napi kis csodáit egyre boldogabban élte meg. Végül minden képzeletünket felülmúló sikert hoztak a törekvései. 13 kilót fogyott és összesen 61 cm-rel csökkentek a méretei.

A doktornő így foglalja össze, amit megélt:

„Rita igazi profi. A szakmai minősége fogott meg már az elején, illetve az, hogy számomra ő hiteles. Tetszett a következetessége és megértése. Az is, hogy a saját “gyarló, emberi” énjét is meg merte mutatni. Tetszett, hogy egyenrangú partnerként kezelt.

Segített tisztán látni magamat. Időnként olyan dolgot is észrevett egy-egy cselekedetem mögötti motivációmban, hiedelmemben, amire én nem is voltam tudatos. Társ volt az úton.

A Testszerviz program alatt fokozatosan egyre több energiám lett, visszanyertem az életkedvem, az igazi sugárzó énemet. Most már kívánom a mozgást. Egyre több dicséretet kapok, mostanra már nem csak a külsőmre, hanem az egész lényemre. Van kedvem ruhaboltokban magamnak is nézelődni és csak úgy próbálgatni. Idén 2 részes fürdőruhában voltam a strandon. Elkezdtem magamnak időt teremteni és beépítettem a masszírozást és kozmetikát is rendszeresen. Erős, kibillentő helyzetekben is stabil és nyugodt vagyok. Nőtt nemcsak a testem ismerete, hanem az önismeretem is. Jobban ismerem a határaimat, rájöttem, hogy sokkal kitartóbb vagyok, mint gondolom. Ha eltérek a Testszerviz elméletétől, azt tudatosan megtervezve teszem.

A családomra nagy hatással van a Testszerviz életformám. Most 57 kiló vagyok és a férjem oda van értem. Újra igazi, vonzó és szexi nőnek érzem magamat. A gyermekeim jóval több zöldséget esznek, mint korábban és jelentősen csökkentették a cukor, csoki, üdítők és chipsek fogyasztását. A fiam többször elment futni. Félre értés ne essék. Nem lettünk vegetáriánusok, vagy egyéb szemellenzős egészség mániások. A családtagjaimat sohasem kényszerítettem arra a Testszerviz programom alatt, hogy azt egyék, amit én vagy mozogjanak. Szépen fokozatosan történtek meg bennük a változások bennük látva az én kibontakozásomat. Nem lettem táplálkozási guru. Néha én is eszem olyat, amit nem kellene, csak azért mert finom. De tudom, hogy hogyan „engeszteljem ki” a testem, ha kissé megkárosítom. Az életmódom teljesen átalakult, és ahogy most élem a mindennapokat az jó a testemnek, a lelkemnek, a családomnak és a pácienseimnek is. A Testszerviz programommal minden kitűzött célomat elértem.”

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Éva is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket