dr. K.Erika

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Nagyon szerettem Erikával dolgozni, mert mindig nagyon nyitott volt az új információra és igyekezett betartani a javaslataimat. Hétről hétre kitartott és így a siker sem maradt el. Akkor is bízott bennem, amikor voltak megtorpanások és sikerült tovább lendülnie a holtpontokon. Büszke vagyok rá, mert a program befejezése után is már további kilóktól szabadult meg és elért egy újabb kitűzött célt."

Kedves Magdi!

Mióta az eszemet tudom, mindig voltak kisebb majd nagyobb súlyproblémáim. Fiatal koromban még könnyen megbirkóztam pár kiló elvesztésével, de ahogy gyarapodtak a kilóim, úgy tűnt egyre nehezebbnek a fogyás. A sport is egyre nehezebben ment. Belekerültem az ördögi körbe. 2015 jan.1.-én volt a csúcs egy elég kerek szám. Persze rögtön újévi fogadalom, sokadik Reg-enor kúra. Le is ment májusra 10 kg. Itt viszont elfogyott a lendület. A nyáron tartottam a súlyom, ez is valami. Ősszel belevágtunk egy lombik programba, minek eredményeként megfogant a kislányom. A sikert részben a már elkezdett életmódváltásnak és előtte leadott 10 kilónak is betudom. Várandóságom alatt szigorúan figyeltem az étkezésemre, ennek következtében csak 10 kg-ot híztam, ami a kórházból hazaérve el is tűnt sőt további 1,5 kg mínusz. Itt fordult a dolog. Mindenki mondta, nehogy fogyókúrázzak, mert nem lesz tejem. És mivel nehezen is indult be, mindent megtettem (ettem-ittam) hogy legyen. Emiatt viszont a mérleg nyelve is elindult felfelé. Mire Lili fél éves lett már majdnem 7,5 kg-ot híztam. Ezen a ponton találkoztam régi ismerősöm László Magdi felhívásával.

Gyorsan kitöltöttem a tesztet és 1 héten belül az irodájában találtam magam. Rögtön bele is vágtam az életmódváltásba, ami részleteiben és nagyjából már ismert volt előttem, de így összeszedve nagyon jó volt hallani. Hétről hétre vártam az alkalmakat, milyen új tananyag fog következni. Mindig továbblendített a nehézségeken, segített, hogy ne adjam fel. Mert azért minden változtatás a megszokásokból való kimozdulás nehéz. Nekem sokat segít a tudat, hogy itt van a kisbabám, akit fel kell nevelnem, túlsúly nélkül, egészségesen, sokáig szeretnék mellette lenni. Közel a 10 kg os fogyáshoz most is volt egy holtpontom, de úgy néz ki tovább tudtam lendülni. Azt biztosan tudom, hogy az utamat megtaláltam, így fogok étkezni és a kislányom is ebbe fog belenőni, hogy neki majd ne is legyenek súlyproblémái az életben. A testem pedig meg fogja mutatni, hogy számára mi az ideális testsúlyom. A mozgás egyre könnyebb és ahogy Lili nő egyre többet is kell mellette mozognom.

Azóta megvan már a - 11 kg

Dr.K.Erika


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket