Dr.M.Genovéva

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az én "reneszánszom"

2017 januárban teljesen magam alatt voltam!

Kb. 30 éve voltam túlsúlyos (90 kg !!!), kb. 9 hónapja egyre jobban fájt a derekam (, pedig sokféle terápiát megpróbáltam, már alig tudtam néha járni), kb. 4 hónapja magas volt a pulzusom, és a vérnyomásom, emiatt gyógyszert kellett volna szedjek, de nem szívesen tettem. Mindezek mellé még az inlfuenza is ágynak döntött!

Lábadozásom egyik délutánján kitöltöttem a Testszerviz tesztet, majd jött egy levél, telefon, és pár nappal később már Babos Katika irodájában ültem, és hallgattam lelkes szavait.... Hogy őszinte legyek, volt némi fenntartásom, hiszen az évek alatt sok kudarcot megéltem már, de mivel nagyon el voltam kenődve, bevállaltam. Jó! Csináljuk! Kezdjük, most! Azonnal!

Katika papírt, ceruzát fogott, és jó alaposan kikérdezett mikor mit szoktam enni, "póker arccal", komolyan jegyzetelt. Másnap az utalás után megkaptam a beígért programot, az alapelvekkel, ajánlásokkal, és az is le volt írva, hogy mit nem szabad ennem.....Na ez utóbbit elég rosszul viseltem! Szinte mindentől eltiltott, amit szerettem! Naivan hagytam magam kifaggatni, és Ő ezektől az ételektől egyszerűen ELTILTOTT!

Mi csoda dolog ez?

Az ÉLET egyik öröme az evés....és ennek most vége? Mi lesz most? Kifejezetten elárulva éreztem magam!

Szegény Katika nem értette mi a baj, mondta is, hogy mások ennek a segítségnek örülnek.....Némi vergődés után másnap bevásároltam a "zöld turmixhoz", és a következő reggel már kipróbáltam....és napról napra haladtam Katika útmutatásai szerint. 

2017 ápr. végre ujjá születés!

12 kg-ot fogytam (!!!!), a vérnyomásom és a pulzusom az első hét végétől gyógyszermentesen beállt, a derékfájdalmam szinte teljesen megszűnt, jól ,és egészségesnek érzem magam, mindenki kérdezi, mi van velem, olyan jól nézek ki, és energikus vagyok...

Ismerőseim, barátaim, családtagjaim becsülnek, büszkék rám, hogy így átalakultam..... pedig csak azért érdemelnék elismerést, mert meg mertem fogni egy segítő kezet, rábíztam magam Katika tanácsaira.

Köszönet érte!

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne megújulni, egészségesebbé válni! 

2017.máj.7.   

Dr Mercs Genovéva


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Genovéva is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket