Edina :-))

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Testszerviz tapasztalatom

Nem hiszek a véletlenekben.  
Évek óta kínlódok a diétámmal és ez nem csak a súlytöbletem, hanem a cukorbetegség, vesekő, lactóz és glutén érzékenység miatt.  Az itteni (Kanadában élek) táplálkozási „szakártók” nem tudtak és nem tudnak mit kezdeni velem. 
Képtelenek voltak egy épkézláb heti menüt összeállítani számomra, amit bűntudat és minden egészségkárosodás nélkül ehettem volna.  Ezért kutattam égen-földön, de főleg az Internet-en hátha találok egy számomra megfelelő diétát.  Az egészséges diéta összeállítása túl komplikált volt nekem, mivel az egyik agyoncsapta a másikat, illetve ami jó lett volna az egyik bajomra, az kifejezetten rossz volt a másikra.  Már teljesen meg voltam kavarodva és úgy döntöttem, hogy mindent meg fogok enni, amit szeretek. Ennek eredményeként már a hűtőszekrény ajtón sem fértem be. 
És itt lépett be életembe a véletlen, (amiben nem hiszek).  Facebook-ozás közben felbukkant a Testszerviz hirdetése.  Ha már felbukkant, elolvastam, mint minden érdekességet.  Ha már elolvastam, kitöltöttem a tesztet és megadtam az elérhetőségemet.  Ezután gúnyos mosollyal, kétkedve, szkeptikusan vártam, hogy vajon kapcsolatba lépnek-e velem. És mit ád Isten másnap felhívott Éva!!!  Igen, Széplábi Éva Veszprémből, akinek nagyon sok mindent köszönhetek, a segítőkész ajánlásait, mérhetetlen szakmai tudását, végtelen türelmét, brilliáns humorérzékét, őszinte megértését és szívből jövő kedvességét.
Teljes megdöbbenésemre (az eddig tapasztalt frusztrációk után) Éva rögtön tudta, hogy mi a megfelelő diéta, illetve életmód számomra. Csak úgy ontotta magából a jobbnál jobb, finomabbnál finomabb étel recepteket, (szinte mindegyik egy gasztronómiai élmény volt számomra, arról nem is beszélve, hogy mindenből „sóhajtásig” ehettem) amiknek kipróbálása, fogyasztása során a három hónap alatt
       normalizálódott a vércukrom (a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően csak minimális inzulint használok, sőt néha abszolút nem is kell. Ezzel szemben mielőtt elkezdtem ezt a Testszerviz programot, volt, hogy napi 500-550!!! – igen, ötszáz-ötszáz ötven – egységet használtam naponta.  Micsoda különbség!!!),
       fogytam 10,9 kilót minden nehézség, szenvedés és éhezés nélkül,
       nem érzem magam olyan fáradtnak, elgyötörtnek,
       remekül, kipihenten ébredek,
       mintha a látásom is javult volna,
       megszűnt a kéz-zsibbadásom ébredéskor, ami a diabetesz egyik velejárója,
       körmeim megerősödtek, nem töredeznek,
       több, mint két hónapja nem fájt a fejem,
Szerintem biztos, hogy van még több is amit a listához tudnék írni, de most hirtelen nem jut más az eszembe.  De ennyi nem elég, hogy meggyőzzem a tétova kételkedőket?!?!?  Tán még annyi, hogy csuda jó a közérzetem, jól érzem magam a bőrömben.
Annak ellenére, hogy elég tájékozottnak tartottam magam, mégis rengeteg újdonságot tanultam ezalatt a három hónapos Testszerviz program konzultációi alatt és még a távolság sem volt áthidalhatatlan, illetve kizáró ok. Bárkinek szívből ajánlom ezt a Testszerviz programot, hiszen ez a három hónap így is, úgy is eltelik, akkor már miért ne teljen hasznosan, miért ne tegyünk saját magunknak jót?!?!?

Töltsék ki Önök is a tesztet, van értelme.
Ha én meg tudtam csinálni, akkor mindenki.
Köszönöm Éva!

Edina


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket