Edina.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszerviz program után elért sikereim.

Katával 2017. december 12-én kezdtük el a program 3 hónapját. Ekkor közel 69kg voltam, amivel akkor őszintén nem is igazán foglalkoztam, jól éreztem magam a bőrömben úgy, ahogy voltam.

 A programra jelentkezésem valódi oka az volt, hogy októberben egy meddőségi kivizsgáláson vettem részt, ahol cukorbetegséget állapítottak meg. Ezen az állapoton szerettem volna mindenképpen változtatni, és természetesen szerettem volna édesanya lenni.

Az első konzultációnk alkalmával, amikor Kata megkérdezte, hogy mi a célom ezzel a 3 hónappal, miért jelentkezem a programra, nekem az volt a válaszom, hogy babát szeretnénk. Akkor már két éve próbálkoztunk  családalapítással.-)

Kata csak azt válaszolta rá, hogy nem ígérhet nekem semmit, de a legjobb tudása szerint fog nekem segíteni a célom elérésében. Utólag már tudjuk, nyugodtan meg is ígérhette volna. :-)

A program 3.-dik hónapját március 14-én zártuk le, 60kg körül volt a súlyom ekkor.

De mint már írtam, nem a fogyás volt az elsődleges célom, viszont az energiaszintem messze meghaladta a korábbi szintet, a közérzetem szuper lett, és nem utolsó sorban szuper szexinek éreztem magam az „új testemben”.

Majd jött az április, és a terhességi teszt pozitívat mutatott. Elmondhatatlan volt az örömünk, mert nem is mertük remélni, hogy ilyen hamar ekkora változást sikerül elérni a helyes életmóddal, az étkezési szokásaink megváltoztatásával.

A terhesség hetei alatt is próbáltam maximálisan odafigyelni a táplálkozásra, összesen 8kg-t híztam, amit a szülésem után el is veszítettem.

A testem feszes maradt, a hasizmom nem nyílt szét. Sokan rám csodálkoznak, hogy valóban szültem?

 És nem utolsó sorban egy gyönyörű, egészséges kislányt hoztam világra, aki már az anyaméhben is egészséges tápanyagoktól növekedett, és ezután is tudatosan fogom táplálni.

Ezúton is köszönöm Katának a támogatását!

A program letelte után sem engedte el a kezem, mindig számíthattam rá ebben a nehéz, ám gyönyörű áldott állapotban is! 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket