Edit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Anna!

Most, hogy a vége felé közeledünk a Testszerviz tanácsadásnak, szeretnék köszönetet mondani, a segítségedért, mentorálásodért.

Ez alatt a három hónap alatt sokat változtam, sikereket értem el, ezért köszönet és hála illeti meg tanácsadómat: Ábrahámné Bergmann Annát, a férjemet és a gyermekeimet, akik mindvégig és most is kísérnek és bíztatnak ezen az úton. Igen utat írtam, mert ez a program, nem egy szokványos fogyókúra, amiből higgyétek el volt bőven életem folyamán és amivel, csak ideig-óráig értem el sikereket. Most a Testszerviz program, mely egy komplex életmódváltást jelentett, jelent már az első hetekben megmutatta, hogy jó úton járok és itt nemcsak a leadott kilók számítanak, hanem a szervezetemben végbemenő pozitív változások is.

Összességében elmondhatom, hogy az eddig leadott 13 kg mellett, az izületi panaszaim is megszűntek, jobban bírom, mind a pszichés, mind a fizikai terhelést, jobban alszom, pihenten ébredek.

Kedves Anna! Tanácsadói munkádhoz, további sikereket , sok ügyfelet kívánok!

Kedves Leendő Ügyfelek! Anna személyében, nem csak egy fantasztikus, jól felkészült, megértő és segítőkész mentort kaptok, de az eltöltött idő alatt jó ismerősökké, barátokká is válhattok!

Köszönet a sok munkáért és bátorításért!

Az eredmény nem maradt el! 

Edit


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket