Emese

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az úgy volt…

Az úgy volt, hogy december végére betelt a pohár. Zúgott a fülem, szédültem, magas volt a vérnyomásom, kedvetlen és enervált voltam. Kihíztam a kedvenc ruháimat, de valahányszor fogyózni kezdtem, csak feljöttek a kilók.

És akkor a neten szembe jött velem Éva oldala, én meg beleolvastam.

 Az úgy volt, hogy leültünk beszélgetni Évával, elmesélte mit jelent a Testszerviz program, mit kell tennem, mire számíthatok. Húzós volt az ára nagyon, még kölcsön is kellett kérnem, hogy elkezdhessem, de ennél jobb motiváció nem is kellett.

 Az úgy volt, hogy mindenféle zöldségeket kellett enni, amiről kiderült, hogy finom, pláne Éva spéci öntetével. Elkezdtem turmixokat inni, odafigyelni arra mit, mikor és mivel eszek. Közben tanultunk is, merthogy hetente találkoztunk, folyamatos volt a kontroll. Úgy 6 hét után kezdtem érezni, hogy energikusabb vagyok, elmúltak a panaszaim, és mentek le a kilók. Évától sok segítséget kaptam, bármikor kérdezhettem, sőt olyan finom recepteket is adott, amit a család többi tagja is szívesen eszik.

Mire a program végére értünk, ismét belefértem a ruháimba, jobb lett a kedvem, több lett az energiám. Szerencsémre Éva még mindig nyomon követi hogyan haladok, nekem ez fontos, kell a megerősítés.

Köszönöm a lehetőséget és a sok segítséget, mindenkinek jó szívvel ajánlom a Testszerviz programját!

Emese"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Emese is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket