Era

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az, hogy részt vettem a Testszerviz programban, életem egyik legjobb döntése volt. A legszkeptikusabbakhoz szólnék elsősorban. Teljesen elkeseredve és begubózva álltam neki a programnak, de igyekeztem maximálisan teljesíteni mindazt, amit Kati tanácsolt. Rengeteg egészségügyi problémával indultam neki az egésznek, így biztos voltam benne, hogy a több ezer ember közül tuti én leszek az egyetlen, aki egy grammot sem fog fogyni

Hogy csak néhányat említsek, autoimmun pajzsmirigy problémák és alulműködés, PCOS, méhen kívüli terhesség révén egy petefészek, ami állandóan szúrt, nagyon erős menstruációs görcsök, magas vércukorszint, enyhe inzulin rezisztencia, epeproblémák, gerincsérv, állandó fáradtság, rossz alvás, rossz közérzet…

Miután Kati teljes magabiztossággal beszélgetett velem a rengeteg problémám ellenére, gondoltam veszteni valóm nincs, belevágok.

Legnagyobb meglepetésemre már az első héten lement 2,5 kg. Ahogy teltek a hetek, egyre jobban élveztem a főzőcskézést, és úgy fogytam, hogy jókat ettem.

A második naptól kezdve megszűnt a gyomorégésem.

Vércukor szintem a második hónaptól fölösleges volt mérnem, hiszen az éhgyomri érték 5,5 – 5,8 fölé soha nem ment.

Az energiám egyszercsak visszatért; gimis korom óta nehezen ment a felkelés, ahogy az elalvás is. Egy hónap Testszerviz után ébresztő nélkül keltem, és annyival korábban, hogy gyalog kezdtem el munkába járni (3,5 km-> 45 perc séta).

Másfél hónap után arra lettem figyelmes, hogy nem fáj a gerincem. (4 éve fájt folyamatosan, és egyre rosszabbodott a helyzet).

A második hónapban azt vettem észre, hogy sokkal jobb a memóriám. Anno háromszor is visszamentem megnézni, hogy bezártam-e az ajtót. Most már egyértelmű, hogy igen

-10 kg után már a libidóm is kezdett visszatérni, nem éreztem magam olyan visszataszítónak.

Három hónap után már én is mosolygok, hogy mennyire bizalmatlan voltam.

 

A végeredmény: -15,4 kg

-10cm mell

-13cm mell alatt

-19 cm derék

-14 cm csípő

-5 cm kar

-3 cm comb

 

A programot továbbra is folytatom, eszem ágában sincs visszatérni régi életemhez. Remélem Katival is tartjuk majd a kapcsolatot, fantasztikus embert ismertem meg benne, biztos vagyok benne, hogy a sikereim nagyja nem jött volna létre az ő kedvessége, biztatása és embersége nélkül. Köszönöm Kőrösi Kati, köszönöm Testszerviz, új ember lettem általatok.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Era is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket