Erika.

2016.04.29-én felálltam a mérlegre, és egy szemvillanás alatt eldöntöttem, hogy részt veszek Barátnőm, Babos Katalin testszerviz programjában.


 

Nem akartam hinni a szememnek, mikor 93 kg-ot mutatott a mérleg!

Természetesen tisztában voltam, nem táplálkozom helyesen.

Üzletkötőként egésznap úton vagyok, hirtelen, hogy elvegyem az éhségem péksüteményeken éltem.

Majd este tv nézéskor felpakolva a kis nagy tálcám, jól belaktam.

Hát ennek áprilisban véget vetettem!

Szomorú, de többféle betegségben szenvedek, szenvedtem.

Vállaimban rotator köpeny szindróma, ízületi gyulladás, sarkaimon csontkinövések, csonthártyagyulladás,

irritábilis bél szindróma a felfokozott stresszes életvitelem miatt.

Elkezdtem rendszeresen, egészségesen táplálkozni, megfogadva Kati tanácsait követve.

Mára már túlnyomó részben megszűntek a panaszaim, a helyes táplálkozásnak köszönhetően, ugyanakkor láss csodát, még fogytam is, méghozzá 16 kg-ot. Szépen fokozatosan mindenhonnan csúsztak le és még a mai napig is csúsznak a fölösleges kilók.

Ma már nem okoz fájdalmas problémát kiskutyám sétáltatása, egyre nagyobb távot menetelünk, a közérzetem sokkal jobb, idén még nem álltam sorban a z orvosnál ízületbe szteroidért, nem telítődött fel a vállaim ízületi folyadékkal, aki ebben a betegségben szenved, minden bizonnyal tudja, miről beszélek micsoda pokol, amikor öltözni, vezetni nem tudsz, konkrétan olyankor világvége hangulatban szenvedtem.

Azt csak halkan súgom meg, de hallja mindenki, visszatért a z önbizalmam, fel tudok szépen öltözködni, (3 számmal kisebb ruhák) és nem egy utolsó szempont így korom hajnalán, sokkal energikusabb, boldogabb emberkének tudhatom magam, és ezt az állapotot köszönhetem elsősorban a Testszerviz technológiának és persze tanácsadómnak, Babos Kata Testszerviz konzultánsnak, aki mind végig mellettem állt és segítette az utamat.

Persze ez nem ment volna akkor, ha nem lennék kitartó, de a program megtanított arra is, hogy megéri kitartónak lenni, hiszen az eredmények önmagukért beszélnek, fontos számomra a családom gyerekeim, unokáim, akikkel még sokáig egészségben szeretnék élni. Tudom, hogy erre minden esélyem meg van, hiszen ez az életmód már teljesen beépült az életembe, még pár kiló és elérem a célomat a súlyomat tekintve, de a legfontosabb, hogy az egészségemet visszakaptam.

Ajánlom mindenkinek, aki még gondolkodik, nézzen utána a Testszerviz programnak és győződjön meg maga is arról milyen nagyszerű az, hogy segítséggel visszakaphatja az egészségét és az ideális súlyát.

Lássuk az adatokat:

súlyom: 93kg->77kg

derékbőség: 102cm->91,5cm

csípőbőség: 123cm ->110 cm

kar:38 cm->34 cm

comb: 59 cm-> 54 cm

Jámbor Lászlóné Köblő Erika

Tatabánya

2016.08.21


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket