Erzsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

"Az Interneten találtam rá az "Életminőség tesztre", melyet kitöltöttem. Pár napon belül telefonon felhívott egy kedves női hang, Széplábi Éva. Ismertette velem  a Testszerviz programot és javasolta, hogy gondoljam át a döntést az életmódváltással kapcsolatban. Mivel szimpatikus volt Éva és az általa ismertetett program, belevágtam. A döntésben a magas vérnyomásom, refluxom, puffadásaim, ízületi problémáim enyhítése és megszüntetése is közrejátszott, valamint a súlyom csökkentése. Nagyon tetszett, hogy nem tablettákkal akarnak fogyást elérni, hanem természetes módon. 

Hetente tartottuk a konzultációkat, melyek mindig nagyon érdekesek és tanulságosak voltak számomra.  

A reggeli turmixot könnyedén megszoktam és megszerettem. Természetesen az összetevők helyes kiválasztásában Évának nagy szerepe volt. A kenyér elhagyása már egy kicsit nehezebben ment, mert előtte elképzelhetetlen volt számomra, hogy a tojásrántottát kenyér nélkül meg lehet enni. Gyengém volt az édesség, sütik utáni sóvárgás. Éva ezt is megoldotta! Konzultációkon a testünk működésével kapcsolatban irányt mutatott a helyes táplálkozáshoz, tudatos vásárláshoz is. Időnként kisebb bűnözések azért becsúsztak.

Éva segítségéve a három hónap alatt sikerült 10 kg-ot lefogynom. Nem kell szednem a refluxomra gyógyszert, könnyebb a mozgásom, puffadásaim lényegesen csökkentek, nőtt az önbizalmam. Két számmal kisebb, régi ruháimat tudom hordani.

Éva által elmondott összefüggések ismerete segít a kitűzött célom elérésében, mert még van mit tennem az egészségem érdekében.

Aki életmódváltásba kezd, annak a Testszerviz Programot ajánlom és konzultánsnak Széplábi Évát!

Köszönöm Éva a türelmedet, kedvességedet, emberbaráti segítségedet!

Erzsi"

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás