Erzsike :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

ERZSIKE 10 KILÓVAL KÖNNYEBB ÉS BOLDOGABB ÖRÖMANYA VOLT FIA ESKÜVŐJÉN. 

Erzsike éppen a nyugdíjazása előtt állt, amikor eljött hozzám márciusban. “A fiam esküvője 3 hónap múlva lesz, és én kísérem a menyasszonyához – mondta. Szeretnék magabiztosan és csinosan végig menni a vendégsereg előtt. 10 kilót le kell fogynom. Tudsz segíteni?” Így kezdtük el a Testszerviz programot.

Miután kiphente a sok-sok munkával töltött év fáradalmát, Erzsike szépen haladt a Testszerviz programon, és mire elérkezett az esküvő napja, minden célját elérte.

Erzsike így ír erről:

“Nagyon jó érzés így 10 kg-val kevesebbel. A haskörfogatom 13,5 cm-rel lett kisebb. Testszerte 40 cm “tűnt el rólam”. Könnyebben mozgok, nem vagyok olyan fáradékony mint azelőtt. Rájöttem hogy nagyon sokat ettem régen, sokkal kevesebb is elég a normál élethez. A program alatt a magas vérnyomásom is csökkent magától.

Eddig napi 2x kellett gyógyszert szednem. Most az orvossal egyeztetve már csak reggel veszem be a vérnyomás csökkentőt, az esti tablettát elhagyhattam. Tiszta spórolás az egész, rámjönnek a régi kedvenc kihízott ruháim, nem kell újakat vennem! Persze azért a fiam esküvőjére vettem egy nagyon dögös kis ruhát, mindenki megdícsért benne, aki látta. Én még soha ennyit nem fogytam, ez életem nagy eredménye. Rita a kezdetektől nagyon szimpatikus volt, a kedvessége, a hozzáállása rögtön megtetszett. Nagyon jól ráérez az egyedi dolgokra az emberekkel kapcsolatban, ezt tapasztalatból mondom. Sokat tanultam tőle a témákról amiket átbeszéltünk, így megértve a dolgok lényegét, könnyebb volt a változásokat elfogadni.

Jól és szemléltetően adta elő az anyagokat. A program során, ha kellett bíztatott, ha kellett szigorú volt, ami szintén hasznomra vált. Nélküle nem ment volna, ebben biztos vagyok.”

ERZSIKE


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsike is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket