Erzsike

AZ ELSŐ HÓNAP NYERESÉGE


 

Szia Katika! 

Szeretném megosztani mindenkivel az eddigi tapasztalataimat a Testszerviz programról Április közepén "véletlenül" találtam rá a programra. Egy étkezéssel kapcsolatos cikkben az egyik hozzá szóló Babos Katika volt. Azonnal rákerestem a névre és az általa említett honlapra. Tetszett, amit a Testszervizről olvastam és Katika bemutatkozása is nagyon szimpatikus volt. Bár egy percig sem hittem el, hogy ez nálam is működhet. 61 éves vagyok, és kb. 26 éves korom óta küzdök a kilókkal.(Eddig mindig ők győztek!) Gondolta, azért még adok magamnak egy utolsó, esélyt. ( Már túl voltam a világ összes legjobb fogyókúráján! Az eredményt mindenki megsaccolhatja) Kitöltöttem a jelentkezési lapot, és hamarosan kapcsolatba kerültem Babos Katikával. Nagyon szimpatikus volt az a szeretet teljes segíteni akarás, amit megtapasztaltam részéről. Azt éreztem, hogy lehet, itt győzhetek!  Április 24-én elkezdtem a programot.

Katika útmutatásai alapján. Tetszett, hogy mellettem van, bármikor kérdezhetek. Buzdít, segít, javasol, útmutatást ad, elmagyarázza, mi történik a testemmel. Mi miért jó és mi miért nem. Nagyon sokat tanultam tőle! 

Azt nem mondom, hogy könnyen kezdtem. Az első 3 napban bármit megettem volna, hogy túléljem. Naponta hívtam Katikát, aki nyugtatott, biztatott, és nagy türelemmel századszor is elmondta, mit csináljak, mit egyek. Ma már sokkal könnyebbek a napjaim!

Az első 35 napom igazi nyereségei:

-jó barátságba kerültem a salátákkal (pedig korábban kerültem őket)

-az ételek elkészítése sokkal kevesebb időt vesz igénybe

-energikusabb vagyok, több mindent meg tudok csinálni, mint korábban

-ritkán érzek fáradtságot, nyugodtan alszom, reggel kipihentem ébredek

-kezemen- lábamon a bőr problémák kezdenek eltűnni

-sok új receptet próbáltam ki, élvezettel készítem

-a végére hagytam a legjobbat, 6,5 kilót fogytam a 35 nap alatt ilyen még soha nem történt velem egyik csoda fogyókúrámnál sem!

És végül, de nem utolsó sorban megismertem egy csodálatos embert, Babos Katikát, akinek mindezt köszönhetem! Magamat ismerve a sok kudarc után, tudom, hogy ez nélküle nem sikerült volna!

Az igazi motiváció persze nem a fogyás volt, ( na jó! lehet, hogy az), hanem szeretnék minőségi életet élni, élvezni az unokáimmal, családommal töltött időt. Nem "itt fáj-ott fáj öregasszonyként", hanem energikus, egészséges nagymamaként! 

Köszönöm Babos Katika! Számítok rád a következőkben is! Mindig szeretettel gondolok Rád, és erre a nagyszerű Testszerviz programra!


 

A HÁROM HÓNAP NYERESÉGE


 

Szia Kata!

Július végén elköszöntünk egymástól (lejárt a 3 hónap), de nem örökre, mert aki ennyi jót tett velem, azt én soha nem felejtem el! Ilyen önzetlen, segítőkész, nagyszerű emberrel sajnos csak ritkán találkozom. Méltó képviselője vagy a Testszerviz programnak. Tudásoddal, lelkesedéseddel sok embernek segítettél már. Ez egy remek program, ami teljesen jól működik (olvassátok a siker beszámolókat) és amit én is csak megerősíteni tudok.

Nagyon örülök, hogy már most rátaláltam erre a programra, és kívánom, hogy egyre többen fedezzétek fel! 

Leírhatom, hogy mennyi mindenben segítségemre volt Kata és a program, de csak akkor tudjátok meg igazán, hogy miről beszélek, ha ti is végig csináljátok!

Azért néhány megtapasztalás a Testszervizzel kapcsolatban:

-Csodálatos, hogy mennyire finomak is tudnak lenni az ételek! Érzem azok valódi ízét!

-Hiányzik, ha nem azt ehetem, amit a 3 hónap alatt megszoktam!

-Sokkal változatosabb, tartalmasabb és egészségesebb az étkezésem, köszönhetően a sok-sok értékes, érdekes Testszerviz receptnek!

-Magabiztosabb lettem, önbizalmam, önértékelésem pozitív irányba változott!

-Energiám, teherbíró képességem egyre nő!

-Családom, barátaim velem örülnek sikereimnek!

-3 hónap alatt 11 kg-t fogytam, és most tanulom önállóan alkalmazni a Babos Katától tanultakat! (Azt hiszem menni fog Kata!)

-Nagy öröm számomra, hogy (látván sikereimet) férjem is bekapcsolódott a programba. 3,5 hét alatt 4,5 kg-t fogyott!

-Családom többi tagja is egyre jobban figyel az egészséges és ,minőségi étkezésre! (Talán ezek az első lépéseik.)

 

Drága BABOS KATA!

Tudom, hogy rajtam is múlott, de te buzdítottál és segítettél végig, hogy elérjem ezt a csodás eredményt!

Éreztem ,hogy te nem fogod megengedni nekem, hogy ne csináljam végig, hogy feladjam! Ezt olyan fantasztikusan, határozottan, de tapintatosan csináltad, hogy eszembe sem jutott mást tenni,  mint amit te mondtál!

Azt kívánom, hogy nagyon sokan találjanak rád, sok embernek szerezz olyan örömet, mint nekem.

Végezetül álljon itt egy előtte-utána fotó! -11kg!

U.i.Köszönöm a Testszerviz valamennyi tanácsadójának, hogy törődtök velünk, köszönöm a sok klassz receptet és cikket, amit mindenki figyelmébe ajánlok!

Szeretettel gondolok rátok: 

Erzsike

Ceglédről


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsike is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket