Eszter :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Véget ért a 3 hónap. Sajnos!

Soha nem hittem volna, hogy ez a szó, hogy Testszerviz, ennyire megváltoztatja az életem. A tesztet kitöltve azt gondoltam, megint jön rá egy sablonos válasz: „te vagy a hibás, ne zabálj annyit!”
Egy műtét után meghízva, önbecsülés nélkül, pont erre vágyik az ember. Teljesen megdöbbentem, mert nem írt senki választ, hanem másnap este felhívott Kőrösi Kati. Már a telefonban is szimpatikus volt a hangja, nem ígért csodát, nem akart rábeszélni csodaszerekre. Megbeszéltünk egy találkozót. A személyes találkozó lehengerlő és döbbenetes volt számomra. Olyan kisugárzása van Katinak, amilyennel csak a lányomnál találkoztam. Ez fontos volt számomra, mert ettől könnyebb volt a bizalom.

A program kezdetekor elmondtam, hogy le szeretnék fogyni, mert utálom a testem, és nem szeretem azt az embert, akit a tükörben látok.

A heti találkozások pont megfelelőek voltak számomra, mert biztonságot jelentett. Minden alkalommal új információval bővült a tudásom. És bár a mérleg hamar elmozdult lefelé, nem vagyok könnyű eset. Én nemcsak az étkezéshez kaptam támogatást, lelkileg is sokat erősödtem. Kati olyan nekem, mint egy mankó, bármikor támaszt nyújt.

Ahogy teltek a napok, ráébredtem, hogy nem ver le a víz naponta többször, nem ébredek verejtékben úszva. Végig aludtam az éjszakát.

Az energiám egyre növekedett, azt éreztem, hogy ezek után nincs lehetetlen.

Lehet, ez másnak nem jelent semmit, de amikor újra rácsusszant a jegygyűrűm az ujjamra, az elmondhatatlan érzés volt.

Az ételek finomak és igenis lehet változatosan étkezni. Bár én nem kívánom, szabad enni édességet. Erre is található megbízható recept.

Ennyi pozitív változás! Jól alszom, fogyok, nem vagyok ingerült.

Nem kell már gyomorvédőt szednem, a zöldségek nem okoznak savasodást. Nem ébredek éjszaka maró érzésre.

Egy idő után megfordult bennem a fontossági sorrend. Már nem a fogyás áll az első helyen, ez tényleg csak „melléktermék”.

Nem tudom elmondani, milyen érzés, hogy nem vagy egyedül. Nem kell tapogatóznod a sötétben, és újra meg újra csalódnod az új „biztos” módszerekben. Ha mindig azt hallod, hogy te vagy a hibás, egy idő után elhiszed és feladod a küzdelmet.

A 3 hónap alatt megtanultam, ez nem így van. Tényleg az vagy, amit megeszel. És, ha ez ilyen jól működik, miért válasszak másik utat?

Mínusz 20 kg-mal vagyok kevesebb a program végén. Még nincs befejezve az utam, de tudom, hogy én irányítom a dolgokat. Nem félek, mert tudom, bármikor kaphatok segítséget.

Milyen negatívumot tudok elmondani?

Hát! Lassan le kell cserélnem az összes ruhámat!

Köszönöm Kati!”

2018.12.27.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Eszter is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket