Éva Sz.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Nem akart egy sablont rám erőltetni...

A történetem

Gyerekkoromban kicsi, vézna, rossz evő gyerek voltam, fiatal felnőttként valami megváltozott. Ahogy az ember életébe belép a munka, megélhetés, családalapítás…. egyre nő a stressz, a hosszú évek során ez minden évben pár plusz kilót jelentett. Fiatalként még kordában lehetett tartani az elszabadult pluszokat, de ahogy teltek az évek a stressz egyre nőtt, a kilók pedig elszabadultak.

Kisebb kihagyásokkal mindig sportoltam, nem megszállottan, de a mozgás az aktív élet azt mondhatom az életem része volt. Nem végzek ülő munkát és viszonylag egészséges ételeket eszem. Akkor mi a baj? Miért másznak fel rám azok az alattomos kilók?

Nem törődhettem bele, ”aranyoskám, benne van már a korban, változókor környéken ez így normális, sportoljon, ne egyen fehér lisztet és cukrot….mindent jól csinál…”. DE NEM ESZEM!!!!  tudtam volna ordítani az orvosnál!

Kerestem a megoldást, megszállottan olvastam mindent is az egészséges élet, diéta, táplálkozás, mozgás, hormonok témaköréből, eredmény semmi, vagy csak minimális fogyás, és persze mindig vissza is jött a duplája. Az agyamban nőtt a zűrzavar.

 A Testszervizzel megismerkedtem már évekkel ezelőtt, tudtam kemény az első 3 hónap, és nem mertem belevágni, úgy éreztem annyira leterhelt vagyok, ha még ezt is a nyakamba veszem össze fogok omlani.

Első lépésként a már elviselhetetlen terheket söpörtem ki az életemből, és amikor úgy éreztem kicsit rendezettebb az életem belevágtam.

 Megismerkedtem Rékával, aki az első perctől kezdve támogatott, lépésről lépésre jöttünk rá mi a jó nekem és mi nem.

Nem akart egy sablont rám erőltetni és azt hiszem ez volt az a pont amikor elkezdtem bízni benne és a Testszervizben.

Viszonylag egészséges tápanyagokkal etettem a testemet, és sportoltam is, de mindent rohanva eszeveszett tempóban tettem és rendszertelenül. Egy napom annyira sűrű, hogy szegény testem csak a stresszt kapja, megértettem így nem lehet fogyni, de lassan létezni sem. Már reggel hányingerrel ébredtem, persze nem tudtam reggelizni. Szépen ez is átalakult, a reggeli turmix annyira jól indítja a napomat, hogy elmúlt az émelygés és tudok reggelizni is. Ha nincs rá idő, arra is találtunk megoldást.

Megpróbáltuk úgy összeállítani az étrendemet, a mozgást, hogy jobban bírjam a stresszt. Megértettem, hogy amíg a külső tényezők nem csillapodnak kicsit, addig az a feladatom, hogy támogassam maximálisan a testemet, és szépen meg fogja hálálni idővel.

-   Már most a három hónap elteltével megváltozott az ízérzékelésem, az édes ízeket sokkal intenzívebben érzem, számomra egy “átlagos” sütemény már elviselhetetlenül édes, nem hogy nem sóvárgok utána, de meg sem bírom enni - és ez nem kamu…:)

-  Nagyon nagy boldogság számomra, hogy nem vagyok éhes :), ha szépen táplálom a testem napközben, este nem tör rám a farkaséhség

-  Még sokkal jobban figyelek, hogy „tiszta“ alapanyagokból készítsem az ételeket, sokkal tudatosabban vásárolok.

-  Megjött a menstruációm már egy hónap elteltével, előtte már több hónapja nem.

-  A belső feszültségem csökkent, a kívülről jövőket talán kicsit jobban kezelem, de mivel még mindig sok jön, ez egy nehéz ügy.

-  A súlyom kicsit csökkent, látványban sokkal nagyobb a változás, és nem csak magamon látom, érzem, a környezetem is észreveszi.

-  Direkt a végére hagytam a Covid-19-et. Ahogy elkezdtük Rékával a “munkát” és kezdtem belejönni, elkaptam a fertőzést.

Újratervezés… Réka és a Testszerviz csapat átsegített ezen a nehézségen is, mind lelkileg nagyon sok támogatást kaptam, és az ekkor szükséges vitaminok és más étrend kiegészítőket gyorsan a megfelelő dózisban tudtam szedni. Ezért viszonylag jól viseltem a betegséget és szövődmény nélkül gyógyultam meg.

Ezért külön nagyon hálás vagyok!

Nagyon köszönöm Rékának a türelmét, hogy hétről hétre végig hallgatta a siralmaimat, amit

rázúdítottam, nekem ez is nagyon sokat segített.

Most, hogy Réka elengedted a kezem, egyedül megyek tovább az úton, tele optimizmussal, biztos, hogy nem hagylak el titeket, a jó szokások amiket itt tanultam beépülnek és újra jelentkezek, ahogy úgy érzem szintet tudok lépni., vagy elakadok (de olyan nem lesz )

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket