F. Melinda

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

ISMÉT SZÍVESEN JÁROK EMBEREK KÖZÉ!

Melinda kislánya születés óta küzdött súlyával, több módszert is kipróbált, de a szoptatás alatt nem tudott számára is elfogadható eredményt elérni. A program elkezdésében a célja az volt, hogy visszanyerje lánykori súlyát és a társasági összejöveteleken ne érezze magát feszélyezve a súlya miatt, bárhová gátlások nélkül tudjon végre elmenni. Nagyon jó volt Melindával együtt dolgozni, mert nagyon fegyelmezetten és minden erővel azon volt, hogy a kitűzött cél felé tartson. Melinda 13,4 kg-ot fogyott és 84 cm (jól olvastátok, nem elírás 84 cm!!!) tűnt el a testéről. Csinos, energikus és vidám anyuka lett.

Melinda így tekintett az elmúlt 12 hét történéseire:

„A terhesség, illetve a szoptatás alatt rám rakódott súlyfeleslegtől (kb. 20-25kg) szerettem volna megszabadulni. Sok mindennel próbálkoztam, sikertelenül. Eléggé el voltam keseredve, de ekkor találkoztam a Testszervizzel és minden megváltozott.

Kezdetben nehézséget okozott, hogy beiktassam a reggelit az életembe. Munkahelyemen váltott műszakban dolgozom: van, hogy reggel 6-kor már bent vagyok és dolgozom. A Testszerviz előtti életemben egyáltalán nem reggeliztem, mire észbe kaptam már dél volt és akkor már nem számított, hogy mit eszek, csak csillapítsam éhségem. A másik nagy változás számomra, az, hogy elegendő vizet igyak. Ez is sikerült a tudatos odafigyeléssel.

Úgy érzem, hogy sikeresen teljesítettem az elmúlt 12 hétben a programot. Nagy utat tettem meg a program elején kitűzött álomsúlyom felé. Ugyan még van néhány kilogramm a „finish”-ig, de azt hiszen nem lehetek „szomorú”, mert 13,4 kg kevesebbet mutat a mérleg.

Hétről hétre – a súlyvesztés mellett - éreztem a sok pozitív változást: sokkal energikusabb vagyok, a nap végére is marad erőm a közös játékra a kislányommal, aktívabban telnek a napjaim és szívesebben mozdulok ki otthonról. Az alvásom is sokkal jobb és pihentetőbb lett, az eddigi 4-6 órás alvások helyett ma már 7-8 órát alszom mélyen és nyugodtan. Újra szívesen járok „emberek közé” és a baráti társaságban sem feszélyez már a súlyom, nem kell takargatnom magam.

A legfontosabb és a legszívmelengetőbb változás számomra, hogy a kislányom szívesen eszi azokat az egészséges ételeket, amit én is fogyasztok és nagyon jó érzéssel tölt egy, hogy egy pozitív példát mutathatok számára. Ezért sem kérdés, hogy folytatom ezt az új, kialakított egészséges életmódot. váltásom

Judit a legfantasztikusabb Tanácsadó! Hétről hétre nagy segítség volt a konzultáció. Ha elbizonytalanodtam, erőt adott, bátorított, mindenben segített. Köszönöm” Melinda


 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Melinda is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket