F.Katalin

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Biztosan mindenki hallotta más ezt a szlogent „Új év, új élet”. Hát már én is próbálkoztam vele életem során számtalanszor. Megfogadom…. és aztán fogadalom ide, fogadalom oda nem tartom be. Mert ugye az ember gyarló és én emberből vagyok. És láss csodát, 2017-ben nem így történt a dolog.

Egy borongós téli napon, mikor az interneten szörföztem, megpillantottam az egyik oldalon egy számomra ismerős arcot. Az arcismerős volt, a test nem. No elkezdtem kutakodni, vajon minek köszönhető ez a látványos átalakulás? Akkor olvastam először a testszervizről. Ismerősöm ennél a cégnél dolgozik. Több sem kellett, tesztkitöltés, telefon, időpont egyeztetés és bummmmm a program elkezdése.

Ezek után már peregtek az események. Volt bennem félsz, rendesen, hiszen annyi, de annyi fogyókúrás módszert kipróbáltam már. Mindig fogytam, híztam, aztán elölről az egész. Bella (mert ő volt az ismerős) első alkalommal bemutatta a módszer lényegét és közös erővel elkezdtük a három hónapot. Hihetetlen, hogy milyen pozitív élményeim voltak. Zöld turmix…. jöhet. Kicsit mindenből plusz egy alma, kiwi, mikor mi. És kérem élvezhető. Sőt kívánja a szervezetem. Én, aki azelőtt csínján bántam a salátákkal – most tömtem. És ez is jól esett. Szép lassan, kísérletezgetésekkel, és Bella sok segítségével egyre jobban és jobban éreztem magam. Nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottam, mínusz 8,5 kg, jó közérzet és ami nagyon fontos egy eddigi életforma megreformálása. Van erőm és elhatározásom, hogy tovább folytatom ezt az utat és ha hiszitek kedves fogyni vágyók, ha nem: LEHET ÍGY IS ÉLNI. Sőt így lehet igazán. Önbizalom, jó közérzet, új ízek és ételek…

Egyszóval: pozitívum Köszönöm Bella a sok segítséget, most már érzem (vagy most érzem tán igazán?), hogy jó úton vagyok.

Forgács Katalin


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Katalin is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket