Fatime

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Éva!

3 hónapja, amikor elkezdtük a programot még álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit javul az egészségem és a közérzetem ezáltal.

A történetem félévvel ezelőtt indult, amikor gyomor – és vastagbéltükrözésre mentem. Állandó hasfájásom, puffadásom, rossz emésztésem mellett gyenge, étvágytalan és kiütéses voltam. Rövid idő alatt 10 kilót fogytam.

Mikor megjött a biopszia eredménye közölték velem, hogy glutenérzékeny vagyok és a bélflórám teljesen tönkrement, emiatt, ezért vannak a tüneteim. Elkezdtem gluténmentesen étkezni, de továbbra sem tudtam semmit megenni hasfájás, hasmenés nélkül. Ekkor ajánlotta egy ismerősöm nekem a csontleves kúrát, ahol 2 teljes hónapig csak levest ettem probiotikummal kiegészítve. Mondanom sem kell, hogy ez milyen megterhelő és nehéz volt számomra, de legalább a tüneteim enyhültek. Majd kutakodni kezdtem, hogy kaphatnék segítséget a továbbiakban és Rád találtam!

Szép fokozatosan elkezdtük bevezetni az étrendemben a különböző zöldségeket, turmixot, almaecetet és minden más hasznos dolgot, ami a javulásom szolgálta. Nagyon örültem neki, hogy az egyhangú unalmas táplálkozásom változatossá tettük mindenféle panasz nélkül. Rengeteget tanultam tőled, minden héten nagyon örültem, amikor beszéltünk!

Hálás vagyok a segítségedért, hogy ennyit segítettél és megváltozott az életem pozitív irányba.

Mindenkinek bátran ajánlom a Testszerviz programját, akinek hasonló problémái vannak, vagy életmódot szeretne váltani.

Köszönöm!

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Fatime is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket