G. Évi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!Az életemben hatalmas változás következett be, amely mind fizikailag, mind lelkileg nagy megterhelést jelentett. Majdnem 10 évig a mindennapjaim a folyamatos mozgásról, sportról és a táncról szóltak, és ezt egyik napról a másikra kellett feladnom.

Miután lassan kezdtem feleszmélni a veszteségekből, szembe jött velem a Testszerviz Program. Személyi edzőként és táncosként korábban sokat foglalkoztam az egészséges életmóddal, ezért ebben a témában minden érdekel, ráadásul egy régi ismerős – Tamás – oldalán bukkantam rá, így azonnal felkeltette a figyelmemet.

Alapvetően azért is örültem, hogy „megtaláltuk egymást” a Testszerviz Programmal, mert kerestem azt a lehetőséget, amellyel korábbi tevékenységemet, hogy segítsem az embereket, magasabb szintre tudnám emelni. Megismertem Széplábi Évit, akivel a programba már az elején úgy kezdtem bele, hogy igen, én is konzultáns szeretnék lenni!

Itt jöttek a meglepetések! Kiderült, hogy a korábban egészségesnek hitt táplálkozáson van mit javítani! Nem nagy dolgokról volt szó, apróságokról, ráadásul a szervezetem nagyon gyorsan reagált, így pillanatok alatt azt vettem észre, hogy eltűnt rólam 5 kg, és az öveken plusz lyukakat kellett fúrni. Nekem nem a fogyás volt a célom, így hamar áttértünk a súlymegtartás szintjére.

A következő meglepetés, hogy a korábbi állandó fáradtság kezdett megszűnni, az alacsony energiaszintem elkezdett javulni, sőt talán még magasabb szintre emelkedett mint előtte! Lassan visszatértem a régi, imádott pörgős életemhez és a sporthoz is. Nem fáradok el, és majdnem olyan jól bírom az iramot, mint 4 és fél éves kislányom.

Volt még egy problémám, egy ideje nagyon rosszul aludtam, sokat forgolódtam. A Programnak és az új életmódnak köszönhetően újra jól alszom, ki tudom pihenni magam és frissen ébredek reggelente.

A program elvégzése jelentős változást hozott az életemben: tudatosabb lett az életvitelem, a táplálkozásom, kiegyensúlyozottabb lettem és a legfontosabb: a gyermekem eddigi étkezési szokásait is sikerült átalakítani, hiszen miután mindig az én ennivalómat ette meg, utána már ő maga kérte, hogy ugyanazt szeretné, amit „Anya eszik”.

Hab a tortán, hogy az életmódváltás következtében szebb lett a bőröm, a puffadások elmúltak és a permenstruációs tüneteim is sokat enyhültek.

A Testszerviz Programot mindenkinek ajánlom, aki életmódot szeretne váltani! Néhány hét múlva már Testszerviz Konzultánsként remélem én is sok emberhez eljuttathatom ezt a fantasztikus lehetőséget!

Évi

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Évi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket