G. Kriszti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Egy ismerősöm ajánlotta nekem a Testszerviz Programot, amikor elmeséltem neki, hogy egészséges életmóddal szeretnék foglalkozni, de nem tudom, hogy kezdjek neki. Kíváncsivá tett, úgyhogy ki is töltöttem az állapotfelmérő tesztet. Már a bevezető interjú után eldöntöttem, hogy meg szeretném csinálni a képzést, aminek az első lépése maga a Programba való belépés volt.
Alapvetően úgy gondoltam magamról, hogy egészséges vagyok, hiszen nem volt túlsúlyom, jól ettem és sportoltam is. Voltak viszont azért panaszaim: rossz közérzet, szinte mindennapos puffadás, fáradékonyság, erős PMS tünetek, derékfájás, amik kellemetlenné tették a mindennapokat. Az első pár hét hamar elröppent, és bár ekkor még nem is változtattunk sokat az étrendemen, csak behoztuk a turmixot, megnöveltük a fehérjebevitelt, és ittam az almaecetes vizet, amikor hirtelen azon kaptam magam, hogy már nem puffadok délutánonként/esténként. Aztán megfigyeltem, hogy egyre több az energiám, vicces, de mostanában szinte soha nem ásítok.️

Bár nem akartam fogyni, de a nadrágjaim is kényelmesebbek lettek, a súlyom változása nélkül. Bár vegán voltam, beláttam, hogy ha jól akarom érezni magam a bőrömben, vissza kell hoznom néhány állati fehérjét az étrendembe, mert a sok hüvelyes, amivel a fehérjét próbáltam pótolni nagyon megterhelte a bélrendszeremet. Így fokozatosan visszavezettem a tojást, halat és a kemény sajtokat.

Jelenleg úgy érzem, végre értem, és érzem is, hogyan működik a testem, és hála Mara kedvességének, szaktudásának és odaadó munkájának, most már magamat is tudom szervizelni. 
Nagyon várom, hogy én is konzultáns legyek, és minél több embert végigvigyek a Programon, mert csodálatos érzés visszaszerezni az uralmat a testünk fölött, és tudni, hogy mi miért történik a szerveztünkben. Szeretném, hogy az én segítségemmel is minél több ember hozzájusson ehhez a tudáshoz.

Köszönöm ezt a három hónapot és a sok segítséget!
Kriszti"


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kriszti is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket