G.Éva

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

BESZÁMOLÓ A 3 HÓNAPOS ALAPPROGRAMRÓL

Azt hiszem, azon kevesek közé tartozom, akik a szilveszter éjszakai fogadalmukat betartották és valóra váltották. Kellett sajnos hozzá egy nagyon kellemetlen tapasztalás, ami megadta a végső lökést. A vacsora elfogyasztása után a közérzetem újra romlani kezdett, majd éjfél körül már olyan rosszullét kerített hatalmába, hogy azt hittem mentőt is kell hívni. Nem titok, az epémmel küzdök már jó ideje. Hiába a gyógyszertári szerek csak ideig-óráig adnak enyhülést vagy javulást. Ezen az éjszakán határoztam el, hogy ezt így képtelen vagyok tovább csinálni és minden apró jel a változtatás után kiált.

Fogyni is szeretettem volna, nyilván, ki nem? Az alvásom sem volt éppen alvásnak mondható. Mivel egész nap emberek között dolgozom, nem tehetem meg, hogy fáradtan, stresszesen állok eléjük. Így szaladtam a Testszerviz specialistám, Gottschall Kata kitárt karjaiba.

Hittem is, amit mondott, kétségeim is voltak, hiszen rengeteg mindent kipróbáltam az életemben, de igazán tartós eredményt nem sikerült elérnem. Végül aztán nekiláttam, mert azt gondoltam, bármi, ami segít a közérzetem javításán, már megéri.

Aztán az egyik ámulatból a másikba estem, majd egyik sikert könyveltem el a másik után és ez akkora megerősítést adott, hogy a 3 hónap alatt eszembe sem jutott, hogy akár egy pillanatig is megkérdőjelezzem a módszert.

Illetve, hazudok, egyszer kétségbeesve hívtam Katát, hogy a város legfinomabb islerét készülnek elénk tenni és félek, nem bírom, mi legyen? Erre a legtermészetesebb módon válaszolta, ha így van, akkor edd meg, ne gondolkodj rajta, majd holnap felhívsz és megbeszéljük, hogy tedd jóvá a kilengést. Megdöbbentem. Viszont az isler akkor, ott jól esett, lelkiismeretfurdalás nélkül megettem, és ismét igaza lett, egyszer-egyszer még eszembe jut, de már nincs édesség utáni vágyam, illetve nagyon jól megtanulta a szervezetem ezeket a kívánós állapotokat kezelni.

Egyéb sikereim?

3 hónap alatt leadtam 8 kilót. Kereken. Ami fantasztikus, hiszen már nagyon nem szerettem a régi alakomat. Ez még nem a vége, van kitűzött célom és el is érem, hiszen azóta is folyamatosan lefelé kacsintgat a mérlegem.

Az epeproblémám az első hónap végére teljesen megszűnt! Ráadásul úgy, hogy zsírosat is bármikor eszek. Már nem csak gondolok a tejfölre és a bacon-re, hanem meg is eszem! Ha csak ennyit nyertem volna a programból, akkor is végigcsináltam volna.

Az alvásom kb. 3 hét alatt állt be úgy, hogy végigalszom az éjszakát a korábbi 2-3 órás alvásokhoz képest. Most reggel fél 6-kor magamtól ébredek.

Kata sokat kérdezte a program alatt, hogy vagyok és mindig csak azt tudtam neki mondani, hogy jól!

Nagyon jól. Soha nem volt olyan érzésem, mint a másik kúráknál, hogy kilúgozódtam, erőtlen vagyok, nem tudok koncentrálni, ideges, belső feszültségnek nyoma sincs!

Az én sztorim egy nagyon kellemetlen eseménnyel kezdődött. Reménykedtem benne, hogy javul egy kicsit a helyzet, de elképzelni akkor nehéz volt, hogy happy end lesz a vége. A sikerhez mindenképpen hozzátartozik az, hogy nem voltam egyedül. Bármi kétségem, gondom támadt, egy telefonnal lerendeztem, hiszen Kata mindig, mindenkor készségesen válaszolt. Egyedül azt gondolom nehezen ment volna, vagy megkockáztatom, el is buktam volna, mint annyiszor máskor, korábban.

Aki még csak gondolkodik rajta, annak azt üzenem, ne vesztegessen el több napot, mert hamar rájön majd, mennyire más minőségben is lehet létezni a mindennapokban!

Ennyi időm volt egy kis összefoglalóra, most rohanok, mert eleget kell tennem egy női kötelezettségnek, vásárolok néhány új ruhadarabot, mert a régiek már nagyon lógnak rajtam mindenhol. Végre tudok kedvemre válogatni a polcokon és nem csak kompromisszumok árán vásárolok, hogy vajon mibe férek bele?! Idén már a bikinik között is körülnézek. ;)

G. Éva


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Éva is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket