G.Péter

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Mara és Peti!
A Testszerviz 3 hónapja alatt körülbelül 1.000-szer több műküdő tudást kaptam, mint az életem előző 53 évében összesen.
Korábban valójában nem volt igazán sok és nagy gondom a testem állapotával. Mégis az utólsó 10 évben egyre több és több apróság zavart.
45 év sportolás után és mellett is megnőtt a pocakom (hiába thai boxoltam és futottam, az utolsó 4 évben magamra szedtem 8-10 kg-t), nehezebben mozogtam, az étkezések után előfordult, hogy égett a gyomrom, lecsökkent az általános energiám és azt éreztem, hogy a testem egyre több és több figyelmet, problémát jelent nekem.
Nem szerettem ezt az állapotot.
Azt sem szerettem, hogy a test működésével, az étkezéssel és az egészséggel kapcsolatos mai információ-zűrzavarban fogalmam sem volt, hogy úgy istenigazából mi jó és mi nem jó. Persze az alapvető dolgokat - legalábbis azt hittem, de sajnos rosszul - tudtam.
Hát láthatóan a következmények magukért beszéltek: halvány dunsztom sem volt a testem egészséges állapotához, a megfelelő energiaszint eléréséhez és megtartásához (tudod, reggel ne kelj fel fáradtan és este ne dőlj el tv nézés közben, mint egy zsák krumpli fáradtan) ténylegesen mi is szükséges.

A Testszerviz 3 hónapja alatt elért eredményeim:
- a testem nagyságrendekkel egészségesebb, kifogástalanul jól működik
- pontosan tudom melyik ételek milyen hatással vannak rám, így én határozom meg, hogy mi is történjen vele, nem csak morgolódok, hogy már megint fogalmam sincs mi miért történt
- pontosan látom és tudom melyik élelmiszerek károsak, melyek semlegesek és mik táplálják valóban a szervezetemet
- lefogytam 10 kg-t és a hasam közel olyan, mint 20 éve, kezd ismét “radiátor” lenni
- alapvető életmód váltást hozott a Testszerviz programja, mivel értem, hogy mitől és hogyan segít az alvási időszak az energiaszintem magasan tartásában
- magabiztosabb lettem a testem és az egészségem állapotát tekintve
- nincs lelkiismeretfurdalásom, ha valami olyat eszem, ami köztudottan “bűn”, pl sütemény, kávé, stb. hiszen a testem már képes elviselni ezeket a nem egészséges kajákat is
- sokkal jobb a közérzetem a mindennapokban, nem zavarnak a test bajai, mert nincsenek
- elégedett és büszke vagyok magamra azzal, hogy elvégeztem a Testszerviz programját és 100% jól érzem magam a bőrömben.
- az emberek megcsodálják a változásomat és példaképük vagyok, és elkezdtek követni.
Hálás köszönet a Testszerviz megalapítójának, azoknak a fantasztikus embereknek, akik folyamatosan szolgáltatnak és fejlesztik a rendszert.

Végtelen köszönet hatalmas barátomnak Burget Péternek, aki rávezetett, hogy elkezdjem és végig csináljam és Kovács Marának, aki elképesztő barátsággal, odaadással és óriási tudással és szakértelemmel segítette a 3 hónapos utamat.
Minden embertársamnak őszintém ajánlom, akik bajlódnak a testükkel, egészségükkel és változtatni akarnak ezen, hogy alapvetően és életük végéig tartó kiváló egészséges állapotot érjenek el.

Szeretettel

Gärtner Péter


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Péter is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket