Gitta

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Bolla Sándorné vagyok, Győrben élek családommal. A Testszerviz programot a három hónap alatt teljesen megtanultam. Hogy mit kaptam ettől a programtól? Megpróbálom a teljesség igénye nélkül felsorolni. Rengeteg mindent!

Először számomra egy fogyókúrának indult, ami a változókorban lévő nőknél – mint nálam – egy „rémálom”. Sok-sok sikertelen diéta, próbálkozás után találtam a programra. Eredményt hozott:

Több, mint 10 kg-ot adtam le. Hát ez nagyszerű!

Mivel járt ez? Megkönnyebbüléssel tapasztaltam, hogy lehet finomakat enni bűntudat nélkül. És ez még jó is a szervezetnek? Hát ez megdöbbentő felismerés volt számomra! (Hála Testszerviz segítőmnek: Kőrösi Katinak.) Szépen folyamatosan éreztem, hogy jobb a közérzetem, jól alszom, sokkal több az energiám. Még este is fitt vagyok. A munkámat (magánnapközi iskolásoknak) nyugodtabban, vidámabban végzem.

Sok új ismeretre tettem szert. Ha jól táplálom a testem, javul a testi állapotom, és ennek következtében fogom elérni az ideális testsúlyt.

A családom számára sokkal tudatosabban válogatom össze a táplálékot. Nagy örömömre szolgál, hogy férjem és lányom is önként társaim az egészségtudatos táplálkozásban.

Régi ruháimat hordani tudom. Az ismerősök, rokonok elismerése is öröm számomra.

A program azért is nagyon jó, mert segítséget ad, elkísér. Nem erőszakos, hanem finoman hangol át egy öntudatos, egészségtudatos lét felé. (Ebben segítőm maximális empatikus képessége, felkészültsége nagy segítségemre volt-van.)

A sok-sok pozitív tapasztalat arra ösztökél, hogy elmélyedjek az Önök által kidolgozott remek rendszerben, sajátítsam el a tudnivalókat, hogy én is segítségére lehessek embertársaimnak, akik tudják változtatni kellene, de az utat nem lelik. Úgy érzem személyiségem, eltökéltségem alkalmas a feladatra.

Gratulálok Önöknek a rendszer kidolgozásához, fenntartásához, illetve hogy segítséget nyújtanak – egészséget „adnak” – embertársainknak.

GITTA


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Gitta is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket