Gy. Zsuzsa

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Amit köszönhetek a Testszerviznek

Az első találkozásom a programmal 2018 őszén történt, amikor is meghívást kaptam Burget Pétertől a „Cél a 100 év!” előadásra a Lurdy házba. (Péterrel a kutyusaink miatt rendszeresen találkoztunk sétáltatás közben)

Nagyon elgondolkodtatott, olvastam ettől kezdve a Testszerviz facebook bejegyzéseit, elkezdtem kitölteni a kérdőívet, de nem küldtem el… még nem álltam készen a változtatásra. Nagyon tetszett, hogy a program „mellékhatása” a fogyás. Évek óta küzdök a súlyommal.

December elején újra elkezdtem kitölteni a tesztet és ezúttal el is küldtem. Pár nap múlva Péter hívott és összekapcsolt Marával, aki ettől kezdve „fogta a kezem”, segített mindenben, tanácsokkal látott el. Először úgy gondoltam, hogy majd Karácsony után belevágok a dologba, akkor úgyis mindenfélét eszünk, de Mara „rábeszélésére” nem halogattam tovább, megajándékoztam magam a programmal. Így már a Karácsonynak úgy mentem neki, hogy tudtam, mire figyeljek, de azért még kicsit „rosszalkodhattam”, hisz ki tud ellenállni Édesanyja által sütött bejglinek vagy a szaloncukornak?

Először meglepett, hogy heti rendszerességgel találkozom majd Marával, de már alig vártam minden héten a találkozásainkat. Mindig valami új dolgot tanultam meg a testemről, szervezetem működéséről, az ételekről.

Mindennapjaim részévé vált az almaecet, a rengeteg zöldség, saláta és természetesen a zöldturmix. Már el sem tudnám képzelni a napi étkezéseimet máshogy. Kenyeret Karácsony óta nem is ettem, nem is kívánom. Teljesen átálltam egy más életmódra. A fogyás csak a mellékhatás. Nem sok kilótól (5 kg) szabadultam így meg, de ez összességben 23 cm-t jelent. A közérzetem sokkal jobb lett, jobban alszom, hamarabb kipihenem magam. Megszűntek a puffadások, gyomortáji fájdalmak. A testem elindult a javulás útján és ezt érzem a mindennapjaimban is.

Hiányozni fognak a kis megbeszéléseink Mara!

Köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton!

Budapest, 2019. 03. 29.

Gyöngyösi Vermes Zsuzsanna


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket