H. Sz. Ágnes

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

MÁR NINCS SZÜKSÉGEM A CUKROS VACKOKRA

Ági megelégelte a túlsúlyát és az abból fakadó az életminőségét egyre aggasztóbban rontó jelenségeket. Az már csak „hab volt a tortán”, hogy nem szeretett már tükörbe nézni. Valahogy nem találta magát szépnek, és ez sokat ártott az önbizalmának. Elmondta nekem, hogy sokszor feszült, stresszes és az egészségi állapota sem megnyugtató. Ijesztő volt arra gondolnia, hogy mi lesz, ha ez így megy tovább. Hízik és egyre betegebb lesz? Erős elhatározással kezdte el a 12 hetes Testszerviz Programját. Eldöntötte, hogy életmódot változtat a segítségemmel, és ezt meg is tette. 12 hét alatt 14 kilót fogyott és összesen 54 cm-nyi háj tűnt el a testéről. Teljesen megváltozott, valósággal kivirult és megfiatalodott.

Ági mondta: „A Testszerviz Programmal kapcsolatos minden célkitűzésem megvalósult. Egészségesen étkezem, a súlyom folyamatosan csökken éhezés nélkül. Most már a stresszt is minimalizálom az életemben. A kevesebb súly miatt sokkal jobban érzem magam. A gyomrom még a hagymától sem ég, és ami meglepett, hogy jobban érzem az ételek ízét :) Egyáltalán nincs szükségem a cukros vackokra, a fehér kenyérre, a pogácsára, mert érzem, hogy rendkívül rossz közérzetet okoznak nekem, így számomra teljesen értéktelenek már. Kisebb méretű ruhák kellenek, és jól mutatok bennük. Elégedetten kukkantok a tükörbe. Könnyebben mozgok, energikusabb vagyok, szebbnek látom magam, javult az önértékelésem.

Rita nagyon kedves, afféle jó barátnő, aki példát mutat arra, hogy nézd csak :), így is lehet. És tényleg lehet. Akár a változókorban, akár bármikor. Csak elhatározás kérdése. Tanácsai, az együtt kialakított rutin sokat segített. Az, hogy ő is ezt az életmódot folytatja inspirálóan hatott rám, és hitelessé tette. Szívből ajánlom mindenkinek, aki változtatni szeretne az életmódján.”


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ágnes is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket