H.A.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz, kedves Éva!
 
Szeretném megköszönni ezt a három hónapot, melyet együtt töltöttünk és amitől teljesen átalakultam testileg és lelkileg egyaránt. A hormonkezelések és a kislányom születése óta (6 éve) kűzdök folyamatos súlyproblémával. Kipróbáltam már a fogyókúrás szerek javát, sajnos hosszú távon egyik sem működött. A szülés után és az elkövetkezendő években összeszedtem pár kiló súlyfelesleget.

Mikor először találkoztunk 15 kg-tól szerettem volna megszabadulni, amelyből  5 kg sikerült, de azt kell, hogy „mondjam” nem csak ezen van a hangsúly. Egyszerűen fantasztikus volt a súlyvesztés menete és a körülmények: kivirultam, élveztem hogy a ruháimba kényelmesen beleférek, elkezdtem hordani a ruhatáram nőiesebb darabjait, amit a szekrényem mélyéről vettem elő.

Szuper érzés volt, hogy nem voltam éhes és mégis napról napra, hétről hétre kevesebbet mutatott a mérleg. Ehhez a sikerhez az étrend változásán, változtatásán túl az is hozzájárult, hogy rámutattál arra mi a jó nekem és mi az ami rossz. Közös erővel rájöttünk arra, hogy változnom, változtatnom kell, a stresszt amennyire lehetséges ki kell zárnom az életemből. Olyan téren léptem előre, amelyről 3 hónappal ezelőtt nem gondoltam volna hogy van erőm és kitartásom. Megtettem és életem egyik legjobb döntése volt. Már tudom az utamat, a napi stresszt amely a munkahelyemen alapból adott voltkizártam és csak az a feladatom hogy amit 3 hónapja elkezdtem, egy egész életen keresztül végigvigyem.
 
Köszönettel: Egy boldog anyuka, aki kivirult!!!

H.A.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

H.A. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket