H.Csilla

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az én történetem és a Testszerviz program által elért nyereségeim – Helmeczi Csilla

3 hónappal ezelőtt egy rendezvényen találkoztam Ábrahámné Bergmann Annával, ahol kiállítóként vett részt. Többször átolvastam a szórólapját, hiszen az orvostudomány sem tudott 100 %-os segítséget nyújtani számomra, miért pont ő tudna. Aztán mégis úgy döntöttem, hogy nincs veszítenivalóm, annyi mindent kipróbáltam már, eggyel több, vagy kevesebb, nagy baj nem lehet belőle. Letámadtam hát a gondjaimmal, és ő pedig már ott bíztatott, hogy sok mindenen lehetne változtatni, találkozzunk még.

3 hónap alatt heti rendszerességgel beszélgettünk, több irányból is megközelítettük a gondokat, és most hosszú beszámolót készülök írni, mert annyi mindent sikerült már megváltozatni, éstulajdonképpen még csak egy hosszú út elején vagyok.

Amiket Annára zúdítottam:

Közel öt éve rendszeres hasmenéssel küzdök, nekem nem a súlyfelesleg, hanem a hirtelen súlyvesztések okoztak problémát, mert egy-egy wc-n töltött nap után pillanatok alatt leadtam 4-5 kg-ot, amit nagyon lassan tudtam visszagyűjtögetni, saját magam megfigyelései alapján lemondtam a tejtermékekről, a cukorról, a tojásról, orvosi kivizsgálások és megállapított lisztérzékenység alapján abbahagytam a gluténtartalmú dolgok fogyasztását, ami nem csak a lisztben lehet, hanem az ételízesítőkben, de még a felvágottakban is, a többéves kínlódás miatt kialakult bélfekélyem okán kénytelen voltam távol tartani magam a magas savtartalmú zöldségektől, gyümölcsöktől, a paradicsomtól, az almától, a narancstól, a citromtól, puffadással járó kellemetlenségek miatt kerültem a K-betűs zöldségeket és a hüvelyeseket, csak mértékletesen mertem fogyasztani az aprómagvas gyümölcsöket, az epret, a málnát, a szedret, a kivit, és aggasztott, hogy a gluténmentes étrendben fogyasztott kenyerek, péksütemények, tészták, lisztkeverékek nagyon magas szénhidráttartalommal rendelkeznek, és roppantul idegesített, hogy kísérletezem a drága élelmiszerekkel, de nekem valahogy mégsem jók, és rengeteg minden a szemétben végezte, vagyis szórtam ki a pénzemet.

Elsorolni, észben tartani is kihívás, nem még nap, mint nap kitalálni, hogy mit is egyen az ember lánya. A legkényelmesebb megoldásnak az bizonyult, hogy addig nem ettem és inni is csak nagyon keveset ittam, amíg adott napon minden dolgomat le nem tudtam, és haza nem értem. Így biztosan tudtam a feladatomra koncentrálni, és nem a wc-keresés volt a fókuszban.

De szerencsére találkoztam Annával, és készített nekem egy személyre szabott programot. Bár el kell, mondjam, hogy első hallásra nagyon elkeserített, és az is megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet. Ugyanis a fenti listát Anna még kiegészítette azzal, hogy a Testszerviz programban nem fogyasztanak rizst, kukoricát, burgonyát. Ezek voltak a megbízható élelmeim, úgy tapasztaltam, hogy ezektől nincs gondom. Ezt mégis hogyan gondolja?

Szóval innen indultunk együtt 3 hónapja. És most boldogan írom össze a nyereségeimet, rangsorolni nem is tudom igazán őket, mert egyik nagyobb kincs, mint a másik: tudok reggelente enni-inni, egészséges zöldség-gyümölcs turmix-szal indítom a napot és újra eszem tojást, rendszeresen tojásételeket készítek reggelire, nem frusztrál a lisztérzékenységem, hiszen a saláták is tökéletes kísérői a reggeliknek és vacsoráknak, útközben pedig nem a pékségekben keresek tízórait vagy uzsonnát, hanem a zöldségeseknél, csak első hallásra volt olyan borzasztó, hogy le kell mondani a kedvenc köretekről, a rizst, a burgonyát, a kukoricalisztből készült tésztákat is egyszerűen ki lehet váltani nyers vagy grillezett zöldségekkel, salátákkal, quinoával teljesen egészségesen táplálkozom, nem szerepelnek az étrendemben gyorsan felszívódó, ártalmas szénhidrátok, a zöldségek és gyümölcsök adják az ételeim alapját, újra rendszeresen fogyasztok káposztaféléket, paradicsomot, almát, és nagyon várom a narancs- és kiviszezont is, tartom a súlyomat, 170 cm magassághoz 54-55 kg vagyok, maximum ennyi az ingadozás, a wc-n töltött óráim száma töredékére csökkent, a hasmenéstől való stresszeléseim szinte nullára csökkentek, az almaecet megszabadított a kínzó gyomorsavtól, az már csak ajándék, hogy elmúltak a rendszeres fejfájásaim, migrénjeim, egy hónap után tűnt fel, hogy nem is vettem be hosszú ideje fájdalomcsillapítót, holott heti 2-3 alkalommal biztosan rám törtegy sima fejfájás vagy egy drasztikusabb migrén, legújabb felfedezésem, hogy a lábaimon éktelenkedő seprűvénák kezdenek kitisztulni, halványodnak, a munkám révén sokat megyek, kerékpározom, emelek, cipekedek, de rájöttem, hogy rendszeresen sportra is szükség van, ami az egész testet átmozgatja, és nekem például a terhességből maradt elváltozásokat korrigálja, több az energiám, több feladat fér bele egy napomba, és estére sem vagyok már házi sárkány a fáradtságtól, a kimerültségtől, pedig az alvásidőm ugyanannyi maradt, továbbra is nagyon korán kezdem a napot, és ugyan a programban való részvétel anyagi ráfordítással jár, de a friss zöldségek ára jóval gazdaságosabb, mint a gluténmentes készítményeké, így már ilyen rövid távon is érezhető a havi költségvetésben az élelmiszerre fordított különbség.

Nagyon örülök, hogy részt vettem a Testszerviz programban, és hogy Anna révén új életmódot, az új életmód által pedig egy egészséges, új életet kaptam.

A Testszerviz nem csak a fogyókúrázóknak segít, én bátran ajánlom mindenkinek, aki valamilyen emésztési problémával küzd, mert nekem valóban megváltoztatta az életemet. Ábrahámné Bergmann Annára pedig bátran rábízhatjátok magatokat. Rendkívül felkészült, tájékozott, látja és érti az összefüggéseket, mint Testszerviz Tanácsadó. Emberileg pedig rendkívül türelmes, rugalmas, kedves, barátságos. Ő és az irodája, egy nyugodt kis sziget a mai rohanó világban.

Köszönök szépen MINDENT!

Csilla


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Csilla is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket