H.Ildikó

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Mit kaptam a Testszerviztől?

Választ a kérdéseimre, használható táplálkozási és életviteli tanácsokat.

15 éve edző vagyok. Iskolákban, tanfolyamokon tanultam meg a helyes mozgás és táplálkozás „tudományosan”kidolgozott szabályait, és egész életemet ennek a tudásnak a birtokában a lehető legegészségesebben éltem. Ám egyszer csak a „tudomány” csődöt mondott, és az elmúlt 3 évben híztam közel 5 kilót, a testem se a mozgásra, se a táplálkozásra nem úgy reagált, ahogy elvártam volna. Közben porckorong sérvem lett és elkezdtem klimaxolni is. Testedzés kilőve, az egészséges

étkezéstől pedig mégsem fogytam egy dekát se, sőt! Ekkor találkoztam a Testszervizzel, ahol lépésről lépésre, teljesen személyes és testreszabott irányítást kaptam. Nem kellett kalóriákat számolni és grammokat méregetni, mégis megtanultam miből és mennyit ehetek, melyik élelmiszer hogyan hat a hormonokra és egyéb fontos szervek működésére, amelyek befolyásolják az alvást vagy a stressztűrő képességet. Lassan megértettem, hogy ez tényleg nem fogyókúra, bár a kitűzött 5 kilóból már kisebb ingadozással 3 kiló lement, és 2-3 centivel karcsúsodtam is. Pont ott, ahol a legjobban szerettem volna, vagyis az úszógumiból és a combomból, karomból fogytam. De ez „csak” mellékhatás, mert olyan tudást és szemléletet kaptam, amivel egy életen át egyensúlyban tarthatom a testem. Persze azt is el kell mondanom, hogy akaraterőre és önfegyelemre szükség volt, meg változtatásokra meg előre tervezésre, előre készülésre, de ez egy átmeneti időszak, ami egyre könnyebb lesz és beépülve a mindennapokba rutinná és új szokássá válik. Nem egy életre szóló lemondást és aszkéta életet jelent, hanem egy változást a jobb életminőség, az egészség és a karcsúság érdekében. Amúgy is szeretek enni, csak most már megválogatom, mivel tömöm tele a pocakom. 5 hét elteltével a tükör előtt állok és bár pironkodva és szerényen, de be kell vallanom, egész csinos az a „nőci” akit látok és egyre jobban tetszik. És ahogy a testem változik kívülről, valahogy a lelkemben is nagyobb a békesség és a boldogság. Köszönöm Kovács Marának, aki tanácsadóként segített és támogatott ezen az úton.

Remélem hamarosan én is tanácsadóként segíthetek másoknak, hogy megtalálják a kulcsot a saját testükhöz.

Búcsúzóul még valamit el kell mondanom, ami az egyik legnagyobb nyeresége a programnak. Bár ez a program most rólam szól, a 14 éves lányom is érdeklődő és nyitott lett az új szokásokkal, az új ételekkel szemben, és sokszor azokat eszi, amiket én. Sőt egyik reggel, mikor azt mondtam neki, egyen nyugodtan gabonapelyhet, mint régebben, kijelentette, hogy azt Ő már meg nem eszi!

Hát nem szuper?

ILDIKÓ


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ildikó is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket