Halász Berci

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Amellett, hogy 10 kilót fogytam, amit a program elkezdése előtt majdnem lehetetlennek gondoltam, mivel az elmúlt években, amikor fogyni próbáltam általában híztam, a következő nyereségeim voltak:

  •  átállítottam az étkezésem jó minőségű tápláló élelmiszerekre, aminek jelentős része zöldség, amiknek élvezem a fogyasztását. Nem azért eszem őket mert ezt kell enni hanem azért, mert ízletesek és a fogyasztásuktól jól érzem magam.
  •  Nagyon gyorsan tudok jó ételeket készíteni magamnak vagy a családomnak.
  •  Jobban szeretem a saját magam készítette ételeket, mint a legtöbb étteremben kapható ételt, mivel sokkal ízletesebbek, táplálóbbak és jobb minőségűek
  •  Sikerült rendszert vinni az étkezesembe
  •  Jobban alszom
  •  Van kedvem mozogni, több energiám van, tudok játszani a gyerekeimmel
  •  Az ételekkel kapcsolatos érzékelésem sokkal jobb/tudatosabb, érzem, hogy mi a jó mi nem jó, mikor elég és ha valamit nem úgy csináltam ahogy a legjobb tudom hogyan korrigáljam
  •  Megtanultam hogyan étkezzek egészségesen, mire van szüksége a testemnek így egyedül is tudom folytatni a programot. Ami igazából már nem program hanem normál működési mód.
  •  Az egyik legfontosabb nyereségem az, hogy meg tudtam csinálni a programot. Olyan gradiensen van összerakva a program, ami a kezdetekkor nagyon kevés figyelmet igényelt tőlem, mégis lehetővé tette, hogy haladjak és nyereségem legyen belőle hétről hétre, nem csak az étkezés és testsúly, de az élet más területein is (sport, üzlet)

A kép illusztráció

Köszönöm Marának, aki kompetensen és jó kedvvel segített hónapokon keresztül, és velem együtt dolgozott az eredményekért.

Ajánlom a Testszerviz csapatát és programját mindenkinek, aki szeretne többet tudni arról hogyan tudja jobban működtetni a testet, hogyan tudja elérni azt, hogy egészséges legyen és optimálisan működjön, ezáltal elérje azt a testsúlyt, ami neki a legjobb.

Annak is ajánlom, aki nagyon elfoglalt és rohanó életet el szendvicsen vagy gyors ételeken el. Sokkal jobb teljesítményre lesz képes a program segítségével.

Halász Bertalan - Írország

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Berci is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket