Hetti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Egy új élet kezdete

4 hónappal ezelőtt jött egy érzés, mely oly mélyről és komolyan hasított belém, hogy nem csak a tervekig, az ábrándokig jutottam, mint már oly sokszor, hogy újra elfogadjam a testem, hogy újra önfeledt legyek az emberek között, s újra sportoljak és a családi programokban aktívan részt vegyek… 

Ezúttal tudtam, meg is kell tennem a szükséges lépéseket, hisz helyettem más nem fogja és csodák sincsenek. 

Magamért, az egészségemért, a családomért, a páromért, az ÉLETEMÉRT hoztam meg a döntést

Azzal is tisztában voltam, hogy ezt egyedül nem tudom megcsinálni. Hisz a tervek már sokszor megfogalmazódtak bennem, de valahogy soha nem valósultak meg. Nem tudtam hol kezdjem el és hogyan, illetve nem egy gyötrő diétát szerettem volna, amit előbb utóbb feladok! Ekkor talán az elhatározásom erőssége vetette vele mészre az amúgy már oly sokszor elém bukkanó jeleket, testszervizes információkat, melyet Töreki Tamás és Széplábi Éva kommunikáltak közösségi oldalakon.

Példát mutattak és szinte egyenes út vezetett az irodájukba az első konzultációhoz, ahol betekintést kaptam a program lényegébe. Már, mikor elköszöntünk az első találkozás alkalmával tudtam én ide visszajáró ember leszek, s belevágok ebbe, az életemet megváltoztató programba! 

Nem csalódtam!

Egy héttel később már a mentorommal Fehérné Kutor Izabellával beszélgettem a terveimről, melyek már nem csak álomnak tűntek. Rögtön kaptam is olyan indító ajánlásokat, melyek elhitették velem ezt képes leszek megtanulni, képes leszek csinálni! A 3 hónapos kurzus nagyon gyorsan elrepült. Végig támogatást kaptam Bellától, aki megtanított újra hogyan miként is állítsam össze az egészséges étrendem, s hogy egészséges, a testemet tápláló dolgok is lehetnek finomak, laktatóak. 

Egész másként gondolkodom most a 3 hónap elteltével az étkezésről. A -13 kg hozzásegített, hogy önbizalmam elkezdjen helyére kerülni, illetve a testmozgást is elkezdtem az életembe beiktatni. Már nem fulladok, ha felszaladok a lépcsőn, már szívesen kerékpározok a családdal. A párom is végig támogatott, s velem együtt változtatott életmódján, s így együtt indultunk el egy olyan úton, melyről nem szeretnénk letérni. A program során nem csak utasításokat kaptam, mit miként csináljak, hanem a miértekre is választ kaptam, mely könnyebbé tette a megvalósítást, hisz tudtam nem csak a kilók lefaragása érdekében változtatok, hanem egy jobb életminőség érdekében! 

Még messze az út vége, ami a testsúlyomat illeti, de egy olyan tudást kaptam, mely hiszem, hogy elkíséri majd további utamon a cél felé!

Sokkal jobb egészséges testben és így egészséges lélekben boldogan élni!

Köszönöm a TESTSZERVIZ-nek, köszönöm Bellának, Tamásnak és Évának!

Egy új élet kezdetén……

Henriett


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Henriett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket