Ibolya :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Sokan kérdezik tőlem mit csináltunk lányommal az elmúlt pár hónapban, hogy jónéhány kilóval kevesebbek lettünk. Kedvenc kérdésem a „nem adtál ennek a gyereknek enni”? mindig megmosolyogtat. Aki ismeri Lenkét tudja, soha nem volt válogatós gyerek, a nem túl ízletesre sikerült ételeket is úgy fogyasztja el, hogy az első gondolata az embernek, hogy ilyen gyereknek élmény főzni.

Sajnos a genetikánk nem a bármit fogyaszthatunk kategória, ami persze meg is látszódott. Ennek eredményeként az elmúlt években sikeresen ki párnáztuk magunkat. A változtatás igényét kamasz lányom mondata indította el: „Anya én már nem szeretnék túlsúlyos lenni.”

Ekkor gondolkodás nélkül tudtam kihez kell forduljak segítségért. A Testszervizzel évekkel ezelőtt ismerkedtem meg és most jött el az ideje, hogy ki is próbáljuk a három hónapos életmódváltó program hatékonyságát. Megkerestem Szabó Klára Testszerviz konzultánst, aki végigvezetett bennünket ezen az időszakon. Köszönet és hála érte.

A tapasztalásaink és az eredményeink az alábbiak:

  • új ízek, ételek, alapanyagok megismerése. a főzés új alapokra helyezése
  • önfegyelem és kitartás gyakorlása, amelyben bevallom gyermekem sokkal jobbnak bizonyult, nagy motiváló erő volt számomra.
  • energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá váltunk, gyermekem, bár mindig jól teljesített az iskolában, de most tényleg a maximumot hozza ki magából.
  • időközben a napi szintű testmozgás életünk része lett.
  • egy percet nem éheztünk, sőt többet eszünk mióta elkezdtük a programot. Lassan, egyénre szabva, apró változtatásokkal tapasztaltuk meg mi a jó a szervezetünk működése számára.

Természetesen a három hónap alatt nem lettem az egészségtudatosság szószólója, számos rossz szokásom van még, de kaptam egy eszközt, amelyet segítségül tudok hívni, ha változtatni szeretnék még ezeken.

Ha valakiben megérik a gondolat, hogy változtatni szeretne a jelenlegi életmódján, meleg szívvel ajánlom ezt az utat.

Mivel a mi esetünkben ez egy anya-lánya program volt, Lenke is szeretett volna írni róla:

  • „Már nem szerettem, amit a tükörben láttam, ezért megkértem anyát segítsen változtatni. Tudtam megoldjuk ezt okosban.”

Köszönöm a Testszerviznek az okosságokat, melyekkel a vágyott célhoz közelebb kerülhettünk.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ibolya is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket