István

Gáspár István vagyok pár cégnek az Ügyvezetője. 


 

A napjaim rohanásból állnak, és áprilisban kezdtem észrevenni így 39 évesen, hogy nagyon fáradékony vagyok, és sokszor fáj a hasam.

A testem nem igazán érezte jól magát. Sokszor puffadtam és nem éreztem jól magam a bőrömben. Megismerkedtem Marikával, aki azt mondta, hogy tud segíteni.

Hát persze, bla, bla. Már jó pár dolgot kipróbáltam és nem értem vele el semmit. És nekem senki ne mondja meg…

Aki ismeri Marikát, tudja, hogy magával ragadó és nagyon őszinte. Így azt mondtam magamnak, hogy adjunk egy esélyt.

Most így 1,5 hónap után mit mondhatnék? Hálás vagyok egy olyan embernek akit alig ismerek. Miért?

Megmondta mikor feküdjek le, mikor kelljek, mit egyek, mit igyak és mennyit. Mintha belelátott volna a testembe. Sőt a lelkembe is, mivel nem engedett abból, hogy ne végezzem rendesen a programot.

Ha reggel nem volt kedvem turmixot inni, akkor mindjárt ott volt a fejemben, hogy engem néz mosolyogva és szóra nyitja a száját. És lustaságot félretéve megittam a turmixot.

Mit értem el vele? Akkor sorolom: puffadásom megszűnt, a stresszfokozatom alacsonyabb lett, kiegyensúlyozottabb lettem, és kezd visszatérni az energiám.

Egyszóval megtaláltam azt az egyensúlyt ami ahhoz kell, hogy a sok munka mellett megőrizzem magam. És ez minden pénzt megér.

Amióta Marika tanácsaira hallgatok, és betartom a legalapvetőbb emberi dolgokat (alvás, evés, ivás), azóta nem kell a hasfájásomra és egyéb nyűgökre figyelni.

Vállalkozóként mondhatom, hogy a befektetett pénz, energia, idő már megtérült! Nem ülök az irodába magam elé bámulva, hanem jókedvűen pörögve dolgozom.

Hazaérve nem zuhanok a fotelbe hanem tevékenykedem otthon, feleségem örömére is. 

Hálás vagy Marikának aki sok telefonjával, lelkesítő szavaival, elgondolkodtató mondataival rávett egy minőségibb testben való éléshez.


 

Köszönöm.

Gáspár István 

Varga Marika ügyfele

2016-07- 25.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

István is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket