Ivett

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„2018. nyarán megrendeltem a Testszerviz szakácskönyvet (erre az interneten akadtam rá) és ennek átvételekor ismerkedtem meg Bolla Sándorné Gittával illetve a Testszervizzel.

A program olvasásakor rájöttem, hogy olyan problémákra is nyújt megoldást, amikkel én is küzdök (magas stressz, túlsúly, egészségügyi állapot javítása).

A program kapcsán hetente találkoztam Gittával és a konzultációkon sokat tanultam a helyes táplálkozásra, az emberi szervezet felépítéséről illetve a szervezetünk, hogyan reagál bizonyos dolgokra.  Az új ismereteket a későbbiekben is tudom kamatoztatni a saját és a családom életébe.

A program alatt és után is figyelek a rendszeres és helyes táplálkozásra, folyadékbevitelre, zöldségek illetve egészségesebb édességek készítésére, fogyasztására.

Rengeteg lett az energiám, már nem okoz gondot felsétálni a panelház 9. emeletére, valamint elmúlt az örökös puffadás és nem utolsó sorban megszerettem az almaecetet.

Összességében a 3 hónap alatt -10,2 kg-val lettem kevesebb, ami -55 cm-t jelent.

Nagyon örülök, hogy megismerkedtem a Testszerviz programmal és köszönöm Gittának a jó hangulatú konzultációkat és a sok segítséget! Nélküle nem sikerült volna!"

Ivett


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ivett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket