J.Péter

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

László Magdolnát, jelenlegi státuszában „Testszerviz” konzultánst, idestova húsz éve ismerem. Akkor, a nyiladozó spirituális ébredésünk küszöbén, Reiki és kinezológiai tanfolyamokon találkoztunk.

A 2016 év is jelentős fordulóponthoz juttatta Magdit. Egy praktikusan használható ismeretanyag rendszerbe állításának lehetőségét hozta el számára.

Ha az emberi tudás, saját tapasztalatokkal vérteződik fel, igen, az már tényleg tovább adásra érdemes.

Ilyen lett László Magdolna életében az a zászlóshajó, az a módszer, amit a Testszerviz technológiája kínál. Azoknak az embereknek is szól. akik már sokmindent kipróbáltak egészségük megőrzése, és korunk nép betegsége az elhízás ellen.

A rutinosabb „diétázók” némi maliciózus mosollyal fogadták, és X-ik lehetőségnek tarthatták, de csak addig míg ki nem próbálták.

Magdi legújabb felfedezését, épp egy természetgyógyász által felügyelt diétám derekánál ismertette. Meghallgattam a bemutatkozó előadását, és bizalmat szavaztam annak.

Mivel kínált többet, hogy így döntöttem? Az alapfeltétel nagyon hasonló, a ma leginkább elterjedt fogyókúra modellekben. Vond ki az életedből a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, (cukrokat, keményítőket) és az azokat kísérő glutént.

Számomra a szakmámból következőleg (cukrász vagyok) még nagyobb kihívás ezek teljesítése. Nem tartom magam táplálkozástudományi szakembernek, viszont tanulmányaim és érdeklődésem okán az átlag polgártól több ismeretem van ezen a területen. Viszont azt is belátom, hogy negyven ötven év alatt a kutatások sok alapelvet, módosíthattak.

A legfontosabb különbség viszont, hogy a módszer végrehajtásába bele vágó ember nem egyedül teszi meg a kínnal, lemondással, önfegyelmi kihívásokkal teli utat, hanem hétről hétre egyénre szabott segítséget kap a Testszerviz konzultánstól.

Az esetem egy picit rendhagyó, mert nálam halmozottan fordultak elő a nehezítő körülmények. A mindennapi életünk beidegződéseit a legnehezebb megváltoztatni.

Én a technikai nagyágyúk bevetése ellenére, a kis lépések taktikáját választottam.

Ebben is nagyszerű társ volt a tanácsadó szerepében László Magdolna.

A korábban megvásárolt, technikai eszközök, (amik csak porosodtak), mint egy vezényszóra csatasorba állítódtak, racionalizálták, és átalakították az étel készítési technikámat.

Ezek használatához is kaptam praktikus recept ötleteket, valamint olyan dolgoknak összefüggéseknek nézett utána, amelyek számára is új feladatot jelentettek. A számszerűsítésnél fontosabb, hogy olyan életminőségi változások álltak be, mint a vese kiválasztásom normalizálódása, és a jelentős súlycsökkenés hatására orvosi tanácsra és ellenőrzés mellett, a vérnyomás csökkentő gyógyszerek elhagyása.

Több részletben 15 kg súly feleslegtől szabadultam meg. Így már nagyobb kedvvel és energiával látogatom meg a gerinckímélő jóga órákat, és Társammal Ágival is könnyebben vágok neki egy-egy hétvégi gyalogtúrának.

Az is inspirálólag hatott, hogy a módszer megalkotói felhasználják azokat a legújabb kutatási eredményeket, amelyek napról napra segítik a kitűzött cél elérését, egy megújult életmódot, ami az emberi EGÉSZség megtalálásához vezethet.

Kitartást és sok örömet kívánok mindazoknak, akik energiát fektetnek be, egy élhetőbb és tartalmasabb élet reményében.

Balassagyarmat, 2016 november 25

Üdvözlettel

Jagyutt Péter


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Péter is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket