Jani

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Összességében elégedett vagyok az eredménnyel. Végleges megoldást kerestem, hosszútávon működtethetőt. Voltak korábban próbálkozások, kalóriát számoltam, és makró tápanyagokat, heti 3-4 edzést csináltam, de ezek ellenére idővel csak jöttek fel a kilók!

Így a testszerviz 3 hónapja után jobban látom, hol, mikor hibáztam a régi próbálkozásoknál. Hamarabb észreveszem már a jelzéseket, és tudom mit csináljak, hogyan kezeljem.

Megtapasztaltam, hogy a pihenés milyen fontos. Hétvégéken nagyon jókat alszom. Hétközben nagyon feszített tempóban dolgozom. Ezzel a fajta táplálkozással könnyebb dolgozni, nem terheli meg a szervezetet. Megértettem, mitől volt régen a „kajakóma”, a hetek alatt összeálltak az összefüggések.

Két éve vásárolt pólómat végre szívesen hordom, jól érzem magam benne és nem szorongok, mint a kötözött sonka! Észrevettem, hogy az izomzatom is fejlődött.

A fejem egyre kevesebbet jár a kajáláson, a kényszeres evésen. A sóvárgás, az érzelmi evés is erősen lecsökkent.

Rutinosan csinálom már a mindennapokat, nem kell mindenről lemondani. Semmivel nem drágább ez az életmód, nem kellenek extra alapanyagok. Tetszik, hogy változatosan étkezem.

A pozitív környezet a testszerviz irodában nagyon tetszett, pozitív megerősítést, feltöltést kap az ember a konzultációkon. Ha kételyek vannak, azt is meg lehet beszélni."


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jani is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket