Jani

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

"Összességében elégedett vagyok az eredménnyel. Végleges megoldást kerestem, hosszútávon működtethetőt. Voltak korábban próbálkozások, kalóriát számoltam, és makró tápanyagokat, heti 3-4 edzést csináltam, de ezek ellenére idővel csak jöttek fel a kilók!

Így a testszerviz 3 hónapja után jobban látom, hol, mikor hibáztam a régi próbálkozásoknál. Hamarabb észreveszem már a jelzéseket, és tudom mit csináljak, hogyan kezeljem.

Megtapasztaltam, hogy a pihenés milyen fontos. Hétvégéken nagyon jókat alszom. Hétközben nagyon feszített tempóban dolgozom. Ezzel a fajta táplálkozással könnyebb dolgozni, nem terheli meg a szervezetet. Megértettem, mitől volt régen a „kajakóma”, a hetek alatt összeálltak az összefüggések.

Két éve vásárolt pólómat végre szívesen hordom, jól érzem magam benne és nem szorongok, mint a kötözött sonka! Észrevettem, hogy az izomzatom is fejlődött.

A fejem egyre kevesebbet jár a kajáláson, a kényszeres evésen. A sóvárgás, az érzelmi evés is erősen lecsökkent.

Rutinosan csinálom már a mindennapokat, nem kell mindenről lemondani. Semmivel nem drágább ez az életmód, nem kellenek extra alapanyagok. Tetszik, hogy változatosan étkezem.

A pozitív környezet a testszerviz irodában nagyon tetszett, pozitív megerősítést, feltöltést kap az ember a konzultációkon. Ha kételyek vannak, azt is meg lehet beszélni."


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jani is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás