Joli

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hauzler Lászlóné Joli - 3 hónap elteltével

57 éves vagyok. Egész eddigi életemben nem fogyasztottam semmilyen zöldséget, és gyümölcsökből is csak egy - két fajtát. Súlyos egészségügyi gondjaim voltak: migrénes rohamok, magas vérnyomás, szédülés, emésztési problémák, ízületi fájdalmak, vizelettartási nehézség és komoly alvászavar. Minden problémát kezelt szakorvos, de sajnos csak külön –külön. Rengeteg gyógyszert szedtem. Depressziós is voltam, nem láttam a kiutat.

És ekkor a lányomtól kaptam egy javaslatot: több pozitív példa megismerése után találkoztam először Tamással. Amikor a programot elkezdtem, szinte minden lépésével saját magamat és az addigi életemet kellett legyőznöm. Nagy segítség volt Tamástól, hogy apró lépésenként vezette be a változásokba, figyelembe véve az addig egyoldalú és szélsőséges étkezési szokásaimat. Mindig próbált opciót találni, ha valamit nem tudtam megtenni.

Először a vizelettartási problémáimnál éreztem javulást, aztán a többi problémás területen is folyamatosan jöttek a pozitív változások, ahogy haladtam a programban. A 12 hét leteltével odáig jutottam, hogy sikerült 6 gyógyszerből 4-et elhagynom. A vérnyomás ingadozásom teljesen megszűnt, az időjárás változás okozta rosszullétek pedig lényegen enyhébbek gyógyszer nélkül is. Az alvás minősége és hossza is rengeteget javult, amitől sokkal energikusabb vagyok. A változásoknak köszönhetően már nem vagyok annyira a lakáshoz kötve mint korábban, többet tudok a természetben lenni, és például színházba vagy koncertre menni, amitől gazdagabbnak érzem a saját életemet.

Számomra ez a program nem ér véget a 12. hét után sem, mert szeretném tovább vinni a tanultakat, hogy a pozitív változások további eredményeket hozzanak. Úgy érzem, hogy az életmód váltásom sikeréhez jelentősen hozzá járult Tamás személye. A programot pedig szívem szerint már a 30 éveseknek kötelezővé tenném, hogy ne kelljen olyan mélyről indulniuk mint nekem, és kisebb változtatásokkal tudjanak egészségesek maradni.

 

Hálás köszönettel további minden jót kívánva:

Joli


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Joli is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket