K. Bea :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hosszú éveket, mondhatni egy fél életet a fogyókúra-diéta-jojó csapdájában töltöttem, valódi eredmények nélkül. Ehhez tavaly már társult egy hormon és pajzsmirigy probléma, ami fokozta az elkeseredésemet.  Egy ideje éreztem, hogy valamiért nem jó irányba tartok azzal, ahogyan a testemet táplálom, a diétáimban önsanyargató voltam, ez kevés eredménnyel, csalódással és rossz közérzettel járt. Azt is éreztem, hogy ott kell helyre tenni a dolgokat, ahol elrontottam…

Kata munkásságát már régóta figyeltem, követtem, de akkor vált bizonyossá, hogy Őt kell megkeresnem, amikor egy, a Testszerviz programon megfiatalodó ismerősömön hétről hétre láttam a pozitív változást.

 Nem hezitáltam, elkezdtem a programot.., - elsőre csak a módszerben és Kata tudásában mertem hinni, majd ahogy jöttek az eredmények, már magamban is…

 Visszatekintve hihetetlen, hogy milyen könnyen ment, pedig induláskor óvatosan, szem rebbenve mertem kimondani az első súlybéli célkitűzésemet, amit aztán jócskán túlszárnyaltam… 13,9 kg-ot és test szerte 70 cm-t pattintottunk le Katával magamról! Egyedül nem ment volna…. Még ma is ámulok, hogy a sok év óta tartó, napokig elhúzódó brutális fejfájásaim megszűntek, a fenti problémáim összes „járulékos” tünete elmúlt. Narancsbőröm, bőrproblémáim eltűntek, csökkent a hajhullásom, és soha nem tapasztalt iramban nő a hajam! A vállamban lévő ízületi gyulladás területén pedig jelentős javulás állt be.

 A napokban olvastam egy nekem nagyon tetsző kifejezést: „visszakaptam a sejtszintű vitalitásomat” és ráeszméltem, hogy velem is ez történt! Mert igen, aki ezeket a lépéseket meglépi, érzi, hogy a zsigerekig eljut az információ. Ma már tudom, hogy meg kellett nyomni azt a RESET gombot. Hú, addig mennyi téves infó volt a fejemben az „egészséges” táplálkozással kapcsolatban….

 Az a tudás, amit a program alatt, Kata tapasztalatai és tanácsai mentén megtanultam, egy életre elkísér -az, pedig, hogy e tudás által a családom egészségét egyengethetem, megfizethetetlen.

 A Testszerviz program szerintem önfejlesztő módszerként is helytállna, az ügyfél az önmagával való viszonyában fényéveket lép előre és ez a kapcsolatokba is átmegy! Én már hiszem: bármit el lehet érni, -a célkitűzés, a hit és kitartás, a hibák, eredmények dokumentálása, a lépésről lépésre célhoz közelítés- ezek esszenciája csodákra képes. :-)

Amit nagyon megtanultam: Nem szabad megspórolni az önmagunkhoz és a saját egészségünkhöz vezető utat. Ezen az úton tanultam meg és megértettem: mit kér és hogyan működik jól az ÉN testem.

Ma már tudom, a diéták, azok a módszerek, amiket eddig másoltam, csak instant félmegoldások voltak, nem a saját testem igényei.

A korábban rám jellemző „gyorsan dobjunk össze valami egyszerű ételt” felfogás helyett pedig megtanultam „áldással készíteni az ételt”, és értelmet nyert: az vagy amit megeszel…

Ha tudatosan, minőségi alapanyagokból, minőségi módon készített ételeket fogyasztasz, akkor Te magad is MINŐSÉG leszel….

 

2018. május 24.

K. Beáta

Tatabánya

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Bea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket