K. Jani

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Kedves Magdi!

...az emberek mindig is vágytak, vágynak az egészséges életre, viszont sokszor elrettenek, amikor belegondolnak abba, hogy TENNI KELL érte minden nap.

Életem egyik legjobb döntését hoztam meg, mikor a Facebook bejegyzésedre reagálva, felvettem Veled a kapcsolatot. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ami évek óta problémám (gondolok itt a romladozó egészségügyi gondjaimra, a több, mint 10 éve tartó súlytöbbletemre), néhány hónap alatt rendbe teszed, és egy új élet nyílik meg számomra, az egészégemen keresztül.

A probléma az évről évre összerakodó rossz beidegződés, a szokások, melyek lépésről lépésre lassúbbá, fáradtabbá, energiátlanná tettek. És itt most nem egy kivénhedt, leharcolt, lepukkant, öregedő ember képét kell elképzelni, hanem azt, aki már nem a régi, fáradékonyabb, és már a testi jelek is mutatkoznak haladó korában. Tartottam is attól, hogy ez nem vezethet valami jó felé. Voltak próbálkozások. Vitamin kúra, éhezés, erőltetett étel megvonás, de… mindig küzdelem, szenvedés. (Azért ésszerű határok közé szorítottam ezeket). Meg is jött az eredmény, minden nagyon úgy maradt. Már-már a félelem ütötte fel a fejét, mikor azzal kellett szembesülnöm, hogy az érrendszeremmel is problémák adódtak, és már mindent, ami a fejemben volt ezzel kapcsolatban és elértem orvostól, a neten, kipróbáltam Majdhogy nem a beletörődést is elfogadtam – á, elmúltam már 50, mit is akarok! – Persze ez így van, így is marad!?

AZTÁN!

Jöttél, beszéltünk, figyeltem és végül is sok-sok változtatást hoztál az életembe!!!! -KÜZDÖTTÜNK!!! – Igen, én küzdelemnek éltem meg, mert rá kellett jönnöm, hogy bizony a liszt és a cukor FÜGGŐSÉGET OKOZ!!! A függőségben szenvedő ember pedig vagy a sarkára áll, vagy lubickol a saját problémájában és beletörődik azokba, amit nem akar.

Mindig kaptam Tőled valami löketet hétről hétre. Mindig volt valami megoldás! És egyszer csak – mintegy mellékhatásként – IGEN!!!MELLÉKHATÁSKÉNT! mert nem ez volt ADDIG a cél, elindult a súlyom is lefelé 1 – 2 – 3- 5 – 7 kg. Ekkor még nem volt rendszeres a testmozgásom. Tavaly nyáron végig bicikliztem a nyarat, úsztam, esti séta és nem mozdult a súlyom. Most meg egyszerre…néhány hónap alatt… De a mozgás le volt minimalizálva.

Az, hogy milyen függőség a liszt, az édesség, cukrok hiánya arról egy füzetet tudnék írni. Ma már a liszt, a sajtos pogi, a kenyér kiestt az életemből. Az édesség fogyasztásom napi 1-2 almában és minimális csokimennyiségben kimerül. A testsúlyom beállt. Semmi úgynevezett jojó effektus nincsen. REMEKÜL VAGYOK A BŐRÖMBEN, 35 évesnek (20 - al kevesebbnek) érzem magam. Mondhatni olyan, hogy fáradtan ébredjek, nem létezik. Szinte korábban kelek fel, mint bármikor és állok neki edzeni, mert szükségem van rá! Nagyon ritkán fáradok el estére. Néha, de ki nem?! A téli, szilveszteri 500/500 – as kihívásomat boldogan teljesítettem (500 fekvőtámasz húszasával, 500 hasazás negyvenesével), ezzel búcsúztatva a 2017-es évet. Ezt idén 1000/1000 – re változtattam, jaj mi lesz 10 év múlva?? ha mindig duplázok!!!

TEHÁT MEGVÁLTOZTATTAD AZ ÉLETEM! És én ezt Neked és a TESTSZERVIZNEK nagyon-nagyon köszönöm!! NINCSENEK ARRA SZAVAK, AMIKOR ILYEN JÓT TESZ EGY SZAKEMER AZ EMBEREKKEL!! Esetleg egy egyszerű KÖSZÖNÖM! De azért ebben benne van minden és tudom, hogy érted mire gondolok.

Így a levelem végén, azért egy kérésem lenne!!! Olyan dolog van a kezedbe, ami az embereknek, az emberiségnek (és lehet, hogy nagy szavak, de így gondolom) a jövőjét terelheti olyan mederbe, ami az egészséghez, a betegségek elkerüléséhez, a gyógyszerek kizárásához vezet. Beleszólsz, formálod, alakítod a TUDÁSODDAL, jó irányba a JÖVŐT.

Kérlek maradj ezen az úton, vidd tovább, mutasd meg rengeteg embernek, hogy Ők is megtapasztalhassák azt a CSODÁT, amit nyújtani tudsz a TUDÁSODDAL, a TESTSZERVIZEN keresztül!

 

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Bp., 2018. február 16.

Kis János (MISI)

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jani is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket