K. K.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Mara!

Szeretnék neked beszámolni a Testszervíz életmóddal kapcsolatos sikereimről.

A Testszervíz szerinti étkezést, életmódot január elején kezdtem. Ez idő alatt a gluténos ételeket közel 100 %-ban elkerültem. A tej fogyasztást kb. 90 %-ban tudtam csökkenteni, inkább csak a kávéba tettem. 

Valamennyi tejtermék, amit fogyasztottam, laktózmentes volt. Legnagyobb bűnözést az édességbevitel jelentette, de az is csak időszakosan fordult elő. Már ez is sikerélmény, hogy az étkezésemen ennyi mindent tudtam változtatni.

Munkám révén a májusig terjedő időszak nagyon leterhel. Mivel ilyenkor egész nap csak ülök egy íróasztalnál és szellemi munkát végzek, a mozgásszegény életmód mellett sokszor az egyetlen örömöt a finom falatok jelentik. Minden évben ilyenkor szoktam gyarapítani súlyomat.

Már az is sikernek számítana, ha ez nem következett volna be, de ezen túlmenően még csökkent is a súlyom, aminek nagyon örülök.

Másik, ugyan kétes siker, de minden rosszban van valami jó, hogy Húsvét lévén megszegtem a glutén mentes étkezést. Mivel nagyon régen ettem glutént, már nem is emlékeztem arra, hogy mit okoz, viszont emlékeztem arra, hogy gluténmentesen mennyire jól érzem magam. Hát, volt mit összehasonlítani, mert a glutén puffadást, nehéz érzést okozott, amit már régen éreztem.

Ez a „bűnözés” arra volt jó, hogy könnyebben be tudjam tartani a glutén elkerülését. Nem lesz nehéz ellenállni a csábításnak.

A május utáni időszakban szeretném beiktatni a heti rendembe a rendszeres mozgást is séta és egyéb testedzés formájába.

Köszönöm a rám fordított idődet és mindazt az ismeretet, amit átadtál nekem a hetek során. Ígérem, hogy a továbbiakban is alkalmazni fogom a tőled tanultakat, és ha elértem a 60 kilót, küldök majd képet, mert az én sikerem a te sikered is lesz majd.

Budapest, 2020. április 14.

* A kép csak illusztráció.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Katalin is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket