K. Mónika

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Kata!

Nem tudok elég hálás lenni Neked az elmúlt 3 hónap alatt elért eredményeimért.

Hosszú éveken keresztül állandó elégedetlenségben éltem, küzdöttem a súlyproblémáimmal, számtalan diétát, fogyasztó tablettát, port, stb. kipróbáltam. Igénybevettem szakemberek segítségét is több alkalommal, de valahogy nem ment. Kisebb-nagyobb sikert elértem, de aztán több jött vissza, mint amennyi lement.

Több mint egy éve követem az oldaladat, nehezen szántam rá magam, hogy írjak és segítséget kérjek.

Ám megtettem, és nagyon nem bántam meg.

Első találkozásunkkor mikor átbeszéltük az étkezési szokásaimat, az életmódomat, és tájékoztattál, hogy a Testszerviz program miben más, mivel jár, min kell változtatni, megmondom őszintén, hogy kétségbe voltam esve. A zöldségek, a saláták sosem voltak a „barátaim”, de nekiálltam, mert célom volt. Nehezen ment az elején. Küzdöttem, te pedig támogattál, bíztattál. A zöld turmix-al való barátkozásom elég sok időt vett igénybe, de ma már gond nélkül iszom, pedig nagyon undorodtam tőle.

A program alatt energikusabbá váltam, nem vagyok éhes, javult a közérzetem, múlik a narancsbőröm, jól alszom éjszaka, jobban tűröm a stresszt, ami a munkámmal jár.

A súlyom 13 kg-val kevesebb, 56 cm-t vesztettem a testemből, 2 ruhamérettel kisebbet hordok. Jól érzem magam, az önbizalmam sokat javult.

Kata végig támogattál. Mikor meginogtam, segítettél felállni a gödörből, mind tanácsokkal, mind lelkiekben végig mellettem álltál. Olyan kapocs szövődött közöttünk, mely a program lezárásával nem szűnik meg, barátok lettünk. Tudom, hogy a későbbiekben is számíthatok Rád.

A Testszerviz program tapasztalataim alapján jól működik. Figyelembe veszi azt, hogy minden ember más, mindenki szervezete másként reagál az egyes ételekre. Ez nem egy fogyókúrás program, ez egy életmódváltás, mely hosszú távon, egész életemben tartható.

Van még hová fejlődnöm, itt még nem állok meg.

Boldog vagyok, hogy megismerhettelek, és a Testszervíi programjának köszönhetően megváltozott az életem.

Örök hálám, köszönettel:

K. Mónika

Tatabánya

2019.12.02


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mónika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket