K.Ági

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Bevallom: kényszerevő és gumicukor függő voltam! Vessetek a nyulak közé, az én koromban hogy lehet gumicukrot habzsolni? Mélyen szégyellem, de azt is bevallom, ami eddig visszatartott minden változástól, az, hogy igencsak gyenge jellem vagyok étkezés terén, és nagyon nem bíztam magamban!

De: lejöttem a szerről! 43-ik napja nem ettem sem gumicukrot (a szer!!!!) sem csokikát, sem sósmogyit, sem kenyeret, sem krumplit, sem búzából készült tésztát, sem gyümölcsjoghurtot! És kibírtam, élek, és még csak nem is szenvedek! Érdekes, hogy éhes sem vagyok, pedig sokkal kevesebbet eszem, viszont naponta 4 x 5x!

43-ik nap! Mínusz 1 kg 25 dkg! És miért nem vagyok elkeseredve? És miért nem hagyom abba az egészet? Mert fény van az alagút végén, mert bízom magamban, Annában, és rendszerben, a helyes életvitelben! És az is nagyon sokat jelent, hogy ha az ember lánya nem válik a mérlege rabjává!

Voltak mélypontok is ebben a 43 napban: gyomorfájás, étvágytalanság, emésztési panaszok, valószínűleg szegény szervezetem ott áll a parton, és csodálkozik, mi a fene kajákat küldök neki befele! Reggelente a zöld turmix (családtagjaim sikitófrászt kapnak tőle, én imádom) céklasüti, kenyérimitátor, csirkemellek miden formában, és ami a férjemet még a nappaliból is kiűzi, a hajdinakása! De nekem ízlik.

Szóval ezt a kis szösszenetet azoknak szánom, aki vagy nem merik még elkezdeni a Testszerviz programot, vagy akik nem jutnak elég gyorsan elég motivációhoz a folytatáshoz! Most adtam magamnak 1 hónapot ezen a ponton, -Anna engedélyezte, imádom érte! Betartok mindent, amit  ajánlott, figyelem a blogokat, kísérletezek a receptekkel, miközben a családom majdhogynem kitagad,a súlyosan meg nem felelő kiszolgálás végett! Ugyanis: a kisebbik lányom vegán, a nagyobbik és a férje paleóznak, az unokám tejfehérje és glutén érzékeny, szegény férjem, meg eszi, amit kap.

Remélem, nem adja be a válókeresetet! Megígértem neki, ha kellőképpen visszanyerem lányos alakomat, főzők neki egy nagy fandli krumlis tésztát!

Bűn és boldogság jeligével,

Kepes Ági

2017.03.16.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ági is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket