K Andi sikere

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

AMIKOR A MÉRLEG A BARÁTOD LESZ

Első beszélgetésünk alkalmával Andi elmondta, hogy mennyire nincsenek barátságba ő és a mérleg. 12 hét eltelte után - mikor 10,3 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg kettőjük kapcsolata átalakult. Persze ehhez kellett Andi kitartása, elszántsága, fegyelme. Nagyon büszke vagyok rá! Örüljünk együtt sikerénék, olvassátok, hogy ír ő, az elmúlt 3 hónap tapasztalatairól:

"Már hosszú ideje nem éreztem magam jól a testemben. Aki ismer, tudja, könnyen elvicceltem, hogy úgy nézek ki, mint aki megette fiatalkori saját magát, de ennek csak a fele volt tréfa. Sok jelzést küldött a testem, amiből éreztem, hogy ez így nem OK, de nem léptem, csak ímmel-ámmal. Tudtam, hogy a testem működése nem egészséges, de diagnosztizált problémám nem volt semmi. Sejtéseim voltak, hogy „ a glutén, a laktóz, a pajzsmirigy, a hormonok…”, de eszembe sem jutott, hogy a harmonizáláshoz elég az étkezési szokásaimon változtatni.

Juditot régebben ismerem, így amikor felhívtam, hogy mi is ez, amivel foglalkozik, a bizalom felé már megvolt, csak a módszerről kellett meggyőznie. Megtette és nagyon jól tettem, hogy hittem neki. Ahogyan teltek a hetek, egyre jobban éreztem magam, a hasi diszkomfort érzésem pl. szinte napok alatt szűnt meg. Energikusabb lettem, könnyebben vettem a napi akadályokat. És elindultak lefelé a kilók is, mintegy mellékhatásként. Még nem értem az utam végére, de pont abban kaptam segítséget, amit egyedül nem tudtam volna megoldani, a tudatosság, a rossz szokások lecserélése, az élhető, de egészséges táplálkozás beépültek a napjaimba. Reggelizem, mert megértettem, hogy szüksége van rá a szervezetemnek, lecseréltem a nassolást, annyit iszom, amennyire szükségem van. A program alatt nem éheztem, nyaraltam is közben, de végig tartható volt ez a keretrendszer. Támogatott a párom is, sőt velem alakította át ő is a táplálkozását. A legkisebb gyerkőc sem reklamált, hogy hetekig elfelejtettem kenyeret venni. Judit végig mellettem volt, és mindig akkor adott plusz erőt, amikor egyedül már feladtam volna. Lehetett neki hisztizni, dühöngeni, végtelen nyugalommal és kedvességgel tette helyre a fejemet, úgy, hogy sosem hibáztatott, vagy szidott, sőt ő küldött desszert receptet, ha azt érzetem, anélkül már nem megy. Nagyon hálás vagyok neki, és nagyon örülök, hogy elindított az utamon. Andi "

Ha érdekel az életmódváltás, ne késlekedj, töltsd ki a tesztet még ma és tudj meg többet róla!

https://testszerviz.hu/eletminoseg-teszt/aff/tihanyijudit

Tihanyi Judit - Konzultáns

*A kép csak illusztráció


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket