K.Melinda

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Siker!

A legfontosabb, amit kaphattam a testszerviz programtól és a segítőkész konzultánsomtól, Marától, hogy újra Önmagam lehetek! Hogyannértem el ezt a célt? Egy pici segítséggel, amit a testszerviz kedves tagjai nyújtottak számomra.

Elmúlt éveimet, és Önmagamat is teljesen a családnak és gyermekeimnek szenteltem. Persze, ez most sincs másképp, de egy kicsit változtattam az életvitelemen. Igyekeztem, mindig a maximumot nyújtani, közben teljesen kezdtem „tönkre menni”, mind testileg, mind lelkileg.

Korábban is tudatosan és egészségesen táplálkoztam, mégsem volt elég energiám, és a fogyásom utolsó szakaszában is stagnálás állt be a szervezetemben.

Ekkor határoztam el, hogy a tettek mezejére lépek és elindultam a testszerviz programon. Meglepetésemre, már az első alkalommal tudtak számomra érdekes információkkal szolgálni. Gyorsan fordult is velem a kocka, és azonnal elkezdtem alkalmazni az új ismereteket az életmódomban. Pár hét elteltével gyorsabb eredményt értem el, mint előtte hónapokon keresztül.

Szívesen és jókedvűen igyekeztem mindig Marához, mert tudtam Ő kijavítja majd a hibákat, amik akadályt gördítenek elém, és esetleg hátráltatják az életminőségem javulását. Megfogadtam a javaslatait, észrevételeit, és ez mindig bejött! Hetek alatt visszanyertem a szülések előtti formámat, de a legjobb az egészben, hogy újra Önmagam lehetek. És azzal foglalkozom, amit a leginkább szeretek, az egészséges életmód elsajátításával. A testszerviz által nyújtott szakmai tanácsok voltak azok, amik feltették nálam az „i-re a pontot”. Finomítottak, és csiszoltak a táplálkozási szokásaimon.

Szívből ajánlom ezt a módszert mindenkinek, aki egy picit is elbizonytalanodott, mert van amikor, az utolsó lépcsőfokon a legnehezebb felmenni, ahhoz, hogy elérd a célod! Ilyenkor, mindig jön egy lehetőség, ami segít az álmaid elérésében; csak fel kell ismerni. Ehhez, nyitottnak kell lenni az újra, a változásokra, mert ez tárja fel a bennünk rejlő siker kulcsát!

Légy újra Önmagad, próbáld ki Te is a testszerviz technológiát!

Kálmán Melinda


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Melinda is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket