Katalin

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

2017. januárjában kerestem fel Évát, mert teljesen elakadtam, nem tudtam, hogy mit csinálok rosszul, miközben mindent megtettem azért, hogy fogyjak. Emellett karácsony után nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, úgy éreztem magam, mint egy eldugult lefolyó…

Akik engem ismernek, tudják, hogy egészségtudatos vagyok, nagyon figyelek a táplálkozásra, rendszeresen sportolok, a várt eredmények mégsem jöttek….

Szükségem volt útmutatásra, segítségre és ebben Éva remek partner volt. Hétről hétre átbeszéltünk mindent, ha megtorpanás volt, Éva mindig talált megoldást, jó ajánlásaival, empátiájával és humorával segített át a mélypontokon. Mert azért nem volt mindig sétagalopp, hiszen 36 év berögzült táplálkozási szokásait kellett megváltoztatni és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányoznak néha a „régi ízek”, de nagyon megnyugtató, hogy ha olykor bűnözök, akkor is van mivel helyrehoznom magam. Nehezen tudtam elképzelni az életet glutén nélkül, eleintenem nagyon hittem, hogy én tojással és salátával, meg hússal és zöldségekkel jóllakok… de a kétségeim persze hamar eloszlottak.

A kilók is szépen fogyogatnak, kicsit lassabban, mit reméltem és ezt volt a legnehezebb elfogadni, hogy az én szervezetem másként reagál, kicsit nehezebben engedi el a kilókat, de már így is könnyebb vagyok, mint a kisfiam születése előtt. és ez még csak a kezdet!

Soha nem éheztem, finomakat és sokat ettem, az ecetes víz és a zöld turmix abszolút a napjaim részévé vált, én a nagy kávéivó, el sem tudtam képzelni a napjaimat úgy, hogy ne kávéval induljon. Most már bőven reggeli után iszom az elsőt

Sok mindent tanultam ezalatt a 3 hónap alatt, tudatosabbá váltam, még jobban megnézem, mit eszek meg. Felszabadult a szervezetem, úgy érzem, mint aki kitisztult. Leadtam 6 kilót és derékból 6, csípőből 7 cm-t. Sokkal több az energiám. Nagyon köszönöm Évinek és Tamásnak a támogatást, a bátorítást és a sok segítséget. Folytatom az utat, amit közösen kezdtünk.

Kata


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kata is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket