Kitti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kitti, Mosonmagyaróvár

"Már régóta szemezgettem a testszervizzel, de a végleges döntésem akkor született meg, mikor megláttam a Katit a facebookon, egy régebbi farmerjában. Azta! Ilyet én is akarok! Ez volt az első gondolatom.

Nem éreztem jól magamat a bőrömben, magamhoz képest kövérnek éreztem magam, s azt mondtam, megcsinálom! Azonnal bele is vágtam, s hihetetlen sebességgel jöttek az eredmények! Sőt... még több is, mint amennyit én gondolni mertem volna.

Nem mondom, hogy egyszerű volt az elején, a csoki csak úgy kiabált utánam, hogy Kittiiiiiiii egyél meg

A heti konzultációk, a Kati biztatása, tanácsai mind segítettek ennek az időszaknak a leküzdéseben, a kilók pedig úgy repültek le rólam, hogy mire észbe kaptam, a ruháim már nagyok voltak rám.

Életre szóló program ez a testszerviz, biztos vagyok benne, hogy ezentúl mindig kordában tudom majd tartani a súlyomat! De ez csak egy dolog a sok mellett.

Mióta testszervizelek, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, az energiaszintem pedig a fellegekben szárnyal. Rendszeresen járok sportolni még munka után is, s azt vettem észre, hogy az izmaim sokkal gyorsabban fejlődnek!

Másfél hónap után eljutottam oda is, hogy egyre többen kérdezték meg tőlem, milyen kozmetikushoz járok, milyen arctisztításon voltam. A bőröm sokkal szebb lett, eltűntek a pattanások. Ekkor hagytam fel a sminkeléssel is, mert egyszerűen nincs rá szükségem!

Egyszerűen azt kell mondanom, imádom a testszervizt, megváltoztatta az életem, visszatért az önbizalmam!

S a kihagyhatatlan pozitívum: a főzés! Imádom, hogy nem kell órákat töltenem a konyhában, minden ételt hamar el tudok készíteni szuperképességek nélkül (nem kell rántás, habarás, nem kell panírozni, minden flottul megy, varázslatos, változatos ételeket lehet rittyenteni pillanatok alatt!)

Életem legjobb döntése volt, hogy elkezdtem testszervizelni, rengeteget köszönhetek Kőrösi Katinak, a biztatásainak, tanácsainak, a heti konzultációknak, ezek nélkül nem sikerült volna!

Az eredményeim számmal kifejezve:

Előtte: Utána:

Kg: 71,1 62

Mellbőség: 100 93

Derékbőség: 88 73

Csípő: 106 94

Kar: 30 27,5

Comb: 58 54"

KITTI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kitti is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket