Kriszti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Tapasztalataim a Testszervizzel:

Gyerekkoromtól kezdve, egész életemben sportoltam, hol versenyszerűen, hol hobbiból.  Ez odáig jutott, hogy a sport (bár nem főállásban) hivatássá, szenvedéllyé, szerelemmé vált. Le nem mondtam volna egy edzést, bármilyen más program miatt. Az amúgy is aktív életvitelem mellett a mindennapos sport biztosította, hogy a táplálkozásra nem igazán kellett odafigyelnem. Ráadásul meg voltam győződve róla, hogy szuper egészségesen élünk néhány apróbb kilengést leszámítva…

Amiért sor kerülhetett az Évával való első találkozásra, azt több tényező alakította így. Januárban várandós lettem, az első boldogságot pedig hamarosan egy enyhe pánikroham követte, hogy mi lesz így a sporttal. Tudtam, hogy egészséges várandósság mellett a sport nem kizáró tényező, de nem voltak tévképzeteim, tisztában voltam vele, hogy mind a mennyisége, főleg pedig az intenzitása fokozatosan csökkenni fog. Hízékony alkat lévén, szembesültem vele, hogy bizony nincs mese, muszáj leszek a táplálkozásra jobban odafigyelni, ha nem szeretném a várandósságomat 20 kg plusszal zárni. A következő löketet az adta, hogy tudtam Éva szülésznői múltjáról, így bizalommal mertem hozzá fordulni, bízva benne, hogy a kisbaba egészséges fejlődését maximálisan előtérbe helyezve, nem valami divat diétát kell végig csinálnom. 
Aztán jött a ”fekete leves”, az első konzultáció… 

Az én nagyjából egészségesnek hitt táplálkozásomról hamar kiderült, hogy nem az. Hatalmas hibák ugyan nem voltak benne, de a sok kis apró csalás/bűnözés mind olyan irányba befolyásolta a táplálkozásom, hogy tudtomon kívül a hormonrendszer befolyásolásával borítékolható lett volna egy szép túlsúly a baba érkezésére.
6 hónapos várandósan kezdtem bele a programba.

Éva elmagyarázta, hogyan is működik a hormonrendszerünk, hogyan tudunk hatni rá anélkül, hogy bármiféle lemondás legyen az egészséges táplálkozás, vagy kizárólag az önuralmunkra hagyatkozunk.

Óráról órára tanultunk valamit, természetesen a babára való tekintettel számomra megengedőbb volt a program és semmiféle erőfeszítést nem igényelt. 
Az én célom az volt, hogy a várandósságomat a normál testsúlyhoz vallott átlagértéken (12 kg) belül zárjam. A program elkezdtekor már 6 kg!!! pluszt szedtünk magunkra, amit az utolsó 3 hónap alatt, a 9. hónapra (amikor a legnagyobb a testsúlynövekedés) összesen csak 2 kilóval sikerült növelni. 

MAXIMÁLISAN túlteljesítettük az elvárásaimat!

A baba megszületése után is folytatom ezt az utat, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszönöm szépen Testszerviz, és köszönöm szépen ÉVA!

KRISZTI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kriszti is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket