L. Júlia

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Lakó Júlia vagyok. Mióta úgymond kicsit nyugodtabb életet éltem, sajnos beleestem egy minket nőket súlytó óriási problémába, elkezdtem hízni. Egy ideig nem annyira zavart a dolog, amíg nem nagyon mertem tükörbe nézni, aztán egyre többször néztem, azt hogy a testem kezd megváltozni, s ez nem tetszett. Rájöttem ezen változtatnom kell, mielőtt súlyosbodik a helyzet, szó szerint. Ekkor jött az ötlet, mikor barátnőm Réka elkezdte a Testszerviz programot, s én csak irigykedve néztem milyen karcsú lett. Mikor megláttam, hogy ő is konzultáns lett rögtön lecsaptam a lehetőségre. Ez volt az első lépés, amit megtettem a jó irányba.

Célom igazán az elején nem volt. Aztán rádöbbentem mennyi szemetet vittem be a szervezetembe az elmúlt években. Így célom az egészségesebb életmód elérése lett, amellett, hogy a súlyom is csökkenjen. Jobb fizikai és főleg inkább lelki állapotot szerettem volna elérni ezzel az egész programmal, hogy újra neki tudjak állni edzeni, amit én úgy éreztem ezzel a plusz súllyal nem fogok tudni elkezdeni, térd, illetve derék problémáim miatt.

A program elején Rékának sok dolga volt velem, hiszen még akkor rendszeresen bűnöztem, de ő fogta a kezem és a jó irányba terelgetett. A 3 hónapos program ideje alatt minden héten új és új információkat kaptam arról, hogy különböző ételek milyen jótékony hatással vannak a szervezetemre.

Ahogy közeledtünk a program feléhez, már szépen kezdtek lemenni rólam a felesleges kg-ok. Szépen lassan elindultam egy tudatosabb egészségesebb életmód felé, mely, mint kiderült számomra nem is olyan nehéz ahogy az elején azt képzeltem. Mindig rettegtem tőle, hogy előtör belőlem a falási kényszer, mert annyira éhes leszek, ez azonban nem történt meg hiszen rengeteg tápláló étel van, ami egészséges. Köszönöm Rékának, hogy mindezt tudatosította bennem, s tartott a helyes irányban. Egyedül egy ilyen nagy változásra nem lettem volna képes, ahogy ismerem magam, előbb utóbb visszatértem volna a helytelen táplálkozás rögös útjaira.

A program végeztével nőtt az önbizalmam, újra elkezdtem edzeni. Sokkal több zöldséget eszek, mint előtte. Ha esetleg bűnözni támad kedvem, már tudom, hogy térjek vissza a helyes táplálkozáshoz, hála Réka intő tanácsainak, melyek itt csengenek a fülemben. Sokkal több energiám van, a délutáni szundik ideje lejárt. Ha kérdésem volt egy bizonyos étellel kapcsolatban Rékára mindig számíthattam, hogy elmondja az mennyire építhető bele az egészséges táplálkozásba vagy inkább mellőzzem.

3 hónap alatt pusztán a táplálkozásom megváltoztatásával 7 kg-tól szabadultam meg derekam, combom, csípőm átmérője látványosan kisebb lett.

Örülök, hogy belevágtam a Testszervíz programjába, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem egy drasztikus változást akar az életében, csupán egy tudatosabb életmódot szeretne elkezdeni. Ezek után én biztosan nem fogok visszatérni az egészségtelen táplálkozásra, hiszen már tudom milyen romboló hatással van a szervezetemre.


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Júlia is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket